MWM2 nu ook ISO gecertificeerd

Marktonderzoekbureau MWM2 is vanaf 1 december ISO gecertificeerd. Met het behalen van het ISO-20252 certificaat voldoet MWM2 aan de wereldwijde standaard voor kwaliteitsmanagement van marktonderzoek.

Het ISO certificaat garandeert de kwaliteit van de opzet en uitvoering van marktonderzoekprojecten. Het certificaat geeft klanten daarnaast de zekerheid dat alle facetten van zowel kwantitatief als kwalitatief marktonderzoek voldoen aan de hoge eisen van ISO met betrekking tot kwaliteit en transparantie.

Directeur Govert van de Bos: “Wij zijn heel trots op het behalen van dit ISO certificaat. De snelheid waarmee we dit certificaat hebben behaald laat zien dat onze organisatie heel  gestructureerd en zorgvuldig werkt. De ISO certificering is een bevestiging van de verdere professionalisering van onze innovatieve, dynamische organisatie.”

MWM2 is voornemens om begin  2017 ook het ISO-27001 certificaat te verwerven, waarmee het bureau conform dezelfde ISO-normering garanties kan geven over de beveiliging van zijn data.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Melvin van Luit – Operationeel Manager MWM2 
Tel: 06 – 468 98 498 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.