MWM2 sponsort Noordkaap Challenge en 3FM Serious Request

MWM2 sponsort de uitdaging van medeoprichter en MWM2-directeur Hemmo Vriend om per auto van Hilversum naar de Noordkaap te rijden. Met deze autotocht over 7.200 kilometer (heen en terug) wil Hemmo Vriend samen met zijn teamgenoot Koen Koppens geld ophalen voor 3FM Serious Request, dat zich dit jaar inzet voor een betere behandeling van longontsteking onder kinderen in ontwikkelingslanden.

Op woensdag 7 december vertrekken Hemmo en Koen voor zijn reis die hen, ijs en weder dienende, uiteindelijk zal leiden naar het noordelijkste puntje van Noorwegen. Op 19 december verwacht Hemmo Vriend weer terug te zijn in Nederland en hoopt hij in de tussentijd veel geld te hebben opgehaald voor 3FM Serious Request. Voor Hemmo is het ophalen van zo veel mogelijk geld dan ook een belangrijkere drijfveer dan het halen van de finish.

Vriend: “Net als eerdere jaren organiseert MWM2 ook dit jaar een goede doelen actie. We vragen onze klanten hoe wij €2016,- over een aantal goede doelen kunnen besteden. Afgelopen jaar werd € 2015 verdeeld over Alzheimer Nederland, CliniClowns, Unicef, Wereld Natuur Fonds en Rode Kruis. Dit jaar voegen we daar de actie van 3FM Serious Request aan toe, omdat we schrokken van de 900.000 kinderen die jaarlijks in de wereld overlijden aan een longontsteking. Naast een financiële bijdrage van MWM2 wil ik me hier ook persoonlijk voor inzetten. Door mee te doen aan de Noordkaap Challenge roep ik mijn familie, vrienden en relaties op om mij te sponsoren en daarmee een bijdrage te leveren aan de behandeling van longontsteking van kinderen in ontwikkelingslanden. Op deze manier hoop ik nog veel meer geld op te kunnen halen”

Wilt u ook dit goede doel steunen dan kunt u via de actiepagina van het team een donatie doen. 


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.