Terugblik 2016: ons jaar in cijfers

Terugblik 2016: Ons jaar in cijfers

Bij MWM2 draait alles om de stem van uw stakeholders en om deze te vertalen naar bruikbare adviezen waarmee u uw organisatie direct kunt verbeteren. Hoewel cijfers voor ons dus niet het allerbelangrijkste zijn,

maken we daar voor één keer een uitzondering op, door terug te blikken op 2016 aan de hand van enkele veelzeggende cijfers:

8,3 is het gemiddelde rapportcijfer dat wij het afgelopen jaar van u ontvingen voor de samenwerking met ons bureau. Van de gebruikers van ons Research Platform kregen wij een 7,5 voor de technologie en ondersteuning die wij daarbij bieden.

7 Events heeft MWM2 het afgelopen jaar georganiseerd voor klanten en gebruikers van ons Research Platform.

151.000 berichten op sociale media zijn door onze afdeling Social Insights geanalyseerd om te kunnen concluderen dat consumenten in de afgelopen 7 jaar iets positiever zijn geworden over (natuurlijke) suiker.

1.400 medewerkers zijn in 2016 lid geworden van het medewerkersplatform van Tata Steel, waar zij o.a. kunnen meedenken over het HR-beleid maar ook kunnen deelnemen aan polls, workshops en andere personeelsinitiatieven. Het Tata Steel platform is hiermee het grootste medewerkersplatform van MWM2. 

24 nieuwe medewerkers zijn het afgelopen jaar bij ons in dienst getreden. 

98,3% van de respondenten van ons klanttevredenheidsonderzoek antwoordde "ja" op de vraag of ze in de toekomst nog eens zouden kiezen voor MWM2?

 


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.