MWM2 wint aanbesteding Kamer van Koophandel

MWM2 heeft de Ondernemerspanel-aanbesteding van de Kamer van Koophandel gewonnen. MWM2 zal de komende jaren voor de KvK een Ondernemerspanel gaan opzetten en beheren.

Het panel wordt gebruikt om onder andere behoefte- en productonderzoek uit te voeren onder ondernemers. De keuze voor MWM2 werd gemaakt na een zorgvuldige openbare aanbesteding waar zeven bureaus op inschreven.

Bij deze keuze was het voor de Kamer van Koophandel belangrijk dat het bureau een portfolio van innovatieve onderzoeksmethoden kan bieden voor het verkrijgen van inzichten in behoeften van de doelgroep. MWM2 biedt klanten een combinatie van hoogwaardige techniek, innovatieve onderzoeksmethoden en gepassioneerde consultants. Dit alles om organisaties te helpen luisteren naar hun stakeholders.
Het portfolio van onderzoeksoplossingen bij MWM2 bestaat onder andere uit: online research communities waarin ondernemers de dialoog aan kunnen, visueel aantrekkelijke online vragenlijsten, een Research App om in het moment te meten en agile-methoden zoals de MWM2 Concept Scrum. Met de Concept Scrum wordt een conceptidee binnen één week onder de doelgroep gevalideerd middels kwalitatief en kwantitatief onderzoek.

Rachel van Rootselaar, Associate teammanager Not-for-Profit bij MWM2: “Wij zien er naar uit om samen met de Kamer van Koophandel te luisteren naar hun klanten en hun stem te vertalen naar nieuwe en verbeterde producten en diensten van de KvK”.

Ook Marijke van der Veen, Senior marktonderzoeker bij KvK kijkt uit naar de samenwerking met MWM2: “MWM2 biedt een breed palet aan moderne onderzoeksmethoden waarmee wij meer inzicht krijgen in waar ondernemers behoefte aan hebben. We gaan enthousiast met MWM2 aan de slag!”.


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.