MWM2 Survey Innovaties

MWM2 luistert graag naar zijn/haar klanten. Uw suggesties voor verbeterpunten voor de MWM2 Survey stellen ons in staat u nog beter van dienst te zijn en er voor te zorgen dat de survey gebruiksvriendelijk blijft voor zijn/haar gebruikers. Daarom hebben we een aantal nieuwe features toegevoegd aan de Survey, die we u graag tonen:

De MediaManager

MWM2 wil het visueel maken van vragen en antwoorden voor zijn/haar gebruikers eenvoudiger maken. Daarom is het mogelijk om gebruik te maken van de MediaManager bij het invoeren van afbeeldingen voor vragen en antwoorden. Als u afbeeldingen toevoegt aan uw eigen MediaManager, worden deze opgeslagen en kunnen ze op een later moment weer gebruikt worden. Daarnaast bevat de MediaManager standaardiconen waar u uit kan kiezen.

Visueel aantrekkelijk en Respondentvriendelijk

Wilt u respondenten helpen om op een eenvoudige en visuele manier uw vragenlijsten in te vullen? MWM2 heeft bij ‘vraaginvoer’ twee nieuwe opties toegevoegd:

- No-radio 

- Autonext

NoRadioAutoNext01

Met de ‘no-radio functie’ komen afbeeldingen prominenter in beeld. ‘Auto-next’ zorgt dat de respondent na het geven van een antwoord direct doorgaat naar de volgende vraag.

Bekijk deze korte demo om te zien hoe het werkt. 

Meer weten?
Neem dan contact op met Elloec Oude Vrielink via tel: 020 – 412 24 05 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.