professioneler en responsive mailen met 'MWM2 Responsive Templates'

MWM2 Survey heeft iets nieuws: ‘Responsive Templates’. MWM2’s Responsive Templates zijn e-mails die op zowel desktop, tablet als mobiel goed leesbaar zijn en goed worden getoond.

Met andere woorden: e-mails die responsive zijn. Deze e-mails kunt u voor verschillende doeleinden inzetten. Namelijk, als uitnodigingsmail, maar ook als nieuwsbrief, herinneringsmail, vrije mail of bevestigingsbericht.

MWM2’s templates voor responsive mailen zijn visueel aantrekkelijk en wekken vertrouwen. Ze zorgen ervoor dat de respondent het leuk vindt om uw e-mail te lezen en uw e-mail zal ook minder snel als spam worden aangezien. Dit alles zorgt voor een hogere response op uw mailing.

Zij gebruiken het al:
De Persgroep, Albert Heijn en Centraal Beheer maken nu al gebruik van de responsive templates van MWM2. De Persgroep maakt gebruik van een professionele nieuwsbrief met daarin een terugkoppeling naar diverse onderzoeksresultaten. Albert Heijn en Centraal Beheer zetten een aantrekkelijke uitnodigingse-mail in om panelleden over te halen tot deelname aan hun onderzoek.

Laat uw eigen template maken
Wilt u ook profesioneler mailen en de response verhogen? Bij MWM2 kunt u een template laten maken geheel in uw eigen huisstijl. Maar het is ook mogelijk om een al bestaande e-mailopmaak over te zetten naar MWM2 Survey. Deze template(s) kunt u meerdere malen gebruiken en voor verschillende doeleinden inzetten.

"Ik ben heel blij met deze strakke en nieuwe lay-out!
Met de hulp van MWM2 is de omgeving mooi in lijn
gebracht met onze huisstijl en sluit deze weer perfect 
aan bij waar het merk Centraal Beheer
voor staat.” 
Centraal Beheer

Meer informatie
Wilt u meer informatie neem dan contact op met Elloec Oude Vrielink via:
tel: 020 – 412 24 05 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.