Vernieuwde MWM2 Survey genereert meer data

Dankzij een nieuwe update van MWM2 Survey kunt u nog meer data genereren vanuit uw onderzoek. Vanaf nu kunnen uw respondenten zich met hun e-mailadres aanmelden voor uw onderzoek.

De voordelen
De nieuwe feature van MWM2 Survey biedt u een aantal grote voordelen:

  • Allereerst genereert u meer data omdat u op deze manier eenvoudig nieuwe e-mailadressen kunt verzamelen. U hoeft dus niet in het bezit te zijn van een lijst met e-mailadressen.

  • Daarnaast kunt u specifieke doelgroepen selecteren op basis van de domeinnaam van het e-mailadres. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een B-to-B- of medewerkersonderzoek. Alleen respondenten die een e-mailadres gebruiken met een extensie van de door u geselecteerde bedrijven, kunnen zo meedoen aan het onderzoek.

Hoe het werkt
De respondent meldt zich aan met zijn/haar e-mailadres voor uw onderzoek. Bijvoorbeeld via uw website. Om er zeker van te zijn dat de eigenaar van het e-mailadres zich ook daadwerkelijk heeft aangemeld voor uw onderzoek, krijgt hij/zij per e-mail een bevestiging. Vervolgens kan de respondent aan het onderzoek deelnemen.

Demo & meer informatie
Ervaar zelf hoe eenvoudig en goed de nieuwe functie van MWM2 Survey werkt door de demo te bekijken.

Mocht u nog meer informatie willen dan kunt u ook contact opnemen met Elloec Oude Vrielink via: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.