E-mailbeheer MWM2 Survey is vernieuwd

In het vernieuwde e-mailbeheer van de MWM2 Survey-tool is het nu nog eenvoudiger om e-mails te maken en aan te passen. Het grote voordeel is dat uzelf professionele responsive e-mails in uw eigen huisstijl kan maken en aanpassen.

Twee soorten
De vernieuwde MWM2 Survey-tool kent vanaf nu 2 type e-mailberichten:
- e-mail met editor
- e-mail met broncode

E-mail met editor
De eerste optie is een eenvoudige manier waarbij de gebruiker geen verstand hoeft te hebben van het opmaken van e-mails. Er is een standaardtekst beschikbaar en er kan eenvoudig een afbeelding zoals een header of logo gepositioneerd worden met een achtergrondkleur. Ook wordt de e-mail automatisch gekaderd zodat deze goed en responsive wordt getoond in e-mail clients zoals Outlook, Hotmail en Gmail. Kortom u e-mails zijn visueel aantrekkelijk en altijd goed leesbaar.

De e-mail met broncode:
De tweede optie is uitgebreider en geeft de mogelijkheid geavanceerde mails te versturen door gebruik te maken van broncode (HTML). Deze broncode kunt u zelf schrijven, kopiëren uit een bestaande e-mail óf laten ontwerpen door MWM2. Daarnaast is er een preview-functie toegevoegd. Deze maakt het voor eenvoudig om in uw e-mails en nieuwsbrieven teksten aan te passen en links toe te voegen. Daarnaast is het resultaat van veranderingen ook gelijk zichtbaar.

Meer informatie of een ontwerp aanvragen?
Wilt u zien hoe de vernieuwde e-mails van MWM2 Survey-tool er uit zien, kijk dan op: https://wiki.mwm2.nl/nl/w/E-mailbeheer 

Voor meer informatie of het aanvragen van een ontwerp kunt u ook contact opnemen met Elloec Oude Vrielink via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.