Programma Panel & Community Seminar 2017

Heeft u zich nog niet opgegeven voor het MWM2 Panel & Community Seminar, doe dat dan snel via: www.panelseminar2017.mwm2.nl .

Voor iedereen die zich al heeft opgegeven of zij die geïnteresseerd zijn in het Panel & Community Seminar 2017 geven we graag meer informatie over het programma.

Locatie
Het MWM2 Panel & Community Seminar wordt gehouden in Poppodium P60 op het Stadsplein 100 in Amstelveen (tel: 020 – 345 3445).

Ontvangst
Wij ontvangen u graag tussen 12:45 uur en uiterlijk 13:30 uur in het P60 Café, waar koffie, thee en versnaperingen op u staan te wachten. Jassen en tassen kunt u kwijt in de bewaakte garderobe. Om 13:15 uur zal de zaal open gaan.


Programma

13:30 uur                          
Opening door Dagvoorzitter Dave Nelissen
Dave Nelissen is voormalig Kapitein bij het Korps Mariniers, afgestudeerd bedrijfskundige en sinds 1994 werkzaam in de media en communicatie. Met zijn energie, flair en humor is Dave ook een graag geziene en gehoorde dagvoorzitter. 

13.45 uur: Valerie Severens - NS
"Het NS Panel: hoe betrekken we de klant”
Valerie Severens is researcher bij de NS. Het NS Panel is voor NS een belangrijke informatiebron. Valerie vertelt o.a. hoe zij hun panelleden weten te bewegen om hun vragenlijsten te blijven invullen. Aan de hand van twee concrete en inspirerende cases zal zij laten zien hoe NS de klant bij haar dienstverlening tracht te betrekken.

14:25 uur: Daniëlla Brust – Amsterdam Marketing
“Het Panel van Amsterdam: anders dan anderen
Het Panel van Amsterdam is anders dan alle andere Panels. Niet in de laatste plaats omdat het Panel in zes talen is opgezet. Daniëlla vertelt over de uitdagingen om bezoekers van de hoofdstad blijvend bij Amsterdam te betrekken en over hun grote diversiteit aan onderzoeken.

15:05 uur: ‘Crossfire’ Govert van den Bos – MWM2
“Het effect van luisteren naar klanten en medewerkers”
MWM2 is van mening dat luisteren naar klanten resulteert in betere producten en diensten, meer omzet, continuïteit en tevredenheid. Maar is dat wel zo? Beperkt luisteren naar klanten niet de innovatiekracht van een organisatie? En worden niet altijd dezelfde mensen bereikt? Tijdens een podiuminterview, waar u van harte voor wordt uitgenodigd om aan deel te nemen, zal Dave Nelissen MWM2 Directeur Govert van de Bos kritisch ondervragen over MWM2’s luistervisie.

15:50 uur: Ine Agerbeek – Tata Steel
“Duurzame inzetbaarheid begint met luisteren”
Om medewerkers van Tata Steel in IJmuiden nu en in de toekomst duurzaam inzetbaar te houden, kunnen zij hun mening geven en meepraten via het Tata Steel Medewerkersplatform. Ine Agerbeek, HR projectmanager Medewerksplatform, vertelt hoe Tata Steel luistert naar hun wensen en behoeften, omdat zij geloven dat de beste ideeën op de werkvloer ontstaan. Tata Steel ontwikkelt op die manier een modern HR beleid in co-creatie.

16:30 uur: Arjan Doevendans – ABN AMRO
“SANDBOX: van verbeterinitiatief naar job done, in no time”
Arjan Doevendans is de ‘SANDBOX-Chief’ bij ABN AMRO en gaat u alles vertellen over deze zeer effectieve agile werkmethode.  Want door precies de juiste mensen bij elkaar te brengen realiseren teams van ABN AMRO in één dag klantverbeteringen. Het mooiste is dat klanten hier aan meedoen, want halverwege de dag worden conceptverbeteringen realtime en binnen een uur bij ze gevalideerd. In deze interactieve sessie van Arjan leert u in no-time hoe SANDBOX werkt.

17:20 uur: Afsluiting door Dave Nelissen
Dave Nelissen vat tot slot van het seminar de middag nog even kort voor u samen.

17:30 uur: Borrel
In het P60 Café kunt u onder het genot van een borrel en een hapje met vakgenoten verder praten.

 


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.