Vijf redenen om voor MWM2 Survey te kiezen

Bij MWM2 geloven wij in het op een intuïtieve en leuke manier luisteren naar uw klanten. Informatie die eenvoudig kan worden verwerkt zorgt voor een hogere respons en een hogere kwaliteit van uw onderzoeksresultaten.

Bij MWM2 ontwikkelen wij slimme survey technologie die ervoor zorgt dat de respondent op een visuele en responsieve manier uw vragen kan beantwoorden. Inmiddels gebruiken meer dan 300 klanten onze MWM2 Survey in hun eigen huisstijl.

De 5 redenen om voor Survey te kiezen:

 1. Gebruiksvriendelijk:
  MWM2 vindt het belangrijk dat op een eenvoudige manier intuïtieve vragenlijsten kunnen worden gemaakt. Met Survey kunnen onze klanten zonder enige vorm van programmeerkennis geavanceerde en visuele vragenlijsten maken. Daarnaast bieden wij extra ondersteuning middels een helpdesk die zowel per e-mail, chat als telefonisch te bereiken is.

 2. Vormgeving en huisstijl:
  Vanaf de uitnodiging tot aan de terugkoppeling van resultaten. Bij MWM2 vinden we het belangrijk dat onderzoek herkenbaar en vertrouwd overkomt in de huisstijl van uw organisatie. Survey maakt het daarom mogelijk om uw huisstijl in het hele proces door te voeren en ook uitnodigingen te versturen vanuit uw eigen domein.

 3. Databeveiliging & Privacy:
  Vanuit zowel uw klanten als de overheid is er steeds meer behoefte aan transparantie en veiligheid van data. MWM2 is vooruitstrevend op het gebied van databeveiliging & privacy. Zo is alle data opgeslagen bij een datacenter in Nederland (Nederlandse Privacy wetgeving), hebben we een Security Officer in dienst en voldoen we aan de internationale regelgeving van onder andere ESOMAR en ISO. Niet voor niets maken financiële- en zorginstellingen gebruik van onze onderzoekstechnologie.

 4. Geavanceerd en innovatief
  Bij MWM2 passen wij continu de SCRUM methodiek toe om in samenwerking met opdrachtgevers onze software te verbeteren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Hierbij valt te denken aan nieuwe innovaties zoals uitgebreide vraagtypen, responsive mailen, de scoringsmodule, de mediamanager, automatische alerts en natuurlijk een uitgebreide variabele- en voorwaarden module.

 5. Live resultaten
  Naast de ruwe data uit het downloadcenter is het met Survey altijd mogelijk om de live resultaten in te zien middels de live resultatenomgeving. In deze omgeving worden grafieken getoond, rapporten aangemaakt en filters toegepast. De onderzoeksresultaten zijn daarnaast altijd en overal eenvoudig in te zien via uw mobiel.

Demo of meer informatie?


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.