On-Site: betere inzichten in belevenissen

MWM2 blijft continu innoveren in nieuwe diensten en producten. Eén van die nieuw producten is de ‘MWM2 On-Site’.

Kort, snel & flexibel
De 'On-Site' is een apparaat (vergelijkbaar met een kleine tablet) waar een visuele survey op wordt getoond en dat via een touchscreen eenvoudig te bedienen is door de respondent. Mensen lopen er langs, staan er voor, toetsen één of twee keer op het touchscreen en de survey start opnieuw. De survey die op de On-Site getoond wordt draait op het internet (kabel, wifi of 4G) wat maakt dat de On-Site flexibel en geschikt is voor iedere locatie en organisatie.

Nog betere inzichten in belevenissen
De On-Site geeft nog beter inzicht in de belevenis en ervaring van klanten. Bij andere onderzoeksvormen en -methodieken moeten klanten soms diep graven wanneer ze gevraagd worden naar hun belevenis van een product, dienst of locatie. De 'On-Site' is het perfecte additionele meetinstrument waarmee u vragen op locatie kunt stellen, zoals: ”Hoe vindt u dat u geholpen bent?”, “Wat vindt u van het assortiment?” of “Hoe vindt u onze nieuwe inrichting?”. Korte vragen waar de respondent ook kort op kan reageren en die het mogelijk maken om klantervaringen te meten die niet vertroebeld zijn door andere ervaringen.

Zij zijn al gestart
Hoewel MWM2 On-Site nog maar kort in gebruik is, zijn er nu al organisaties gestart met het toepassen van de On-Site in de praktijk. Zo wordt de On-Site door EW Facility Services ingezet bij garderobes om te meten in hoeverre bezoekers tevreden zijn over de service en hygiëne. Antes Groep meet met de On-Site de tevredenheid over zorglocaties.

Meer weten?


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.