Consumer goods & Retail

Consumentengedrag kan grillig zijn, zeker nu. Altijd, overal én op alle mogelijke manieren wil de consument een aankoop kunnen doen. Een retailer moet continu bereikbaar zijn, een producent wil dat zijn product gekocht wordt. In een periode waarin innovaties en ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen is inzicht in klantbehoeften en de wensen van consumenten van wezenlijk belang om de beste resultaten te boeken. De specialisten uit het Consumer Goods & Retail team volgen deze ontwikkelingen en trends in deze branches op de voet.

Consumer goods

Het toenemende aanbod en het tempo van nieuwe ontwikkelingen zorgt ervoor dat de Consumer Goods industry wordt gedreven door innovatie. De consument moet continue verrast worden om zowel klanten te behouden als niet-klanten te winnen.

Retail

Consumenten verwachten een belevenis in een winkel of op een website. Zij willen unieke producten, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en wensen. Om als retailer relevant onderscheidend te zijn én te blijven, is focus op de consument een must.

Consumer goods & Retail

Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.