Finance & Services

Pensioenfondsen

De afgelopen jaren heeft het onderwerp ‘pensioen’ veel media-aandacht gekregen. Hierdoor is de pensioenbetrokkenheid gestegen, maar lijkt het pensioenvertrouwen met name onder jongeren verder te dalen. Daarnaast is het voor velen iets wat 'nog zo verweg is'. Het betrekken van en in contact staan met deelnemers is dan ook vaak een van de grootste uitdagingen.

Lezen deelnemers de informatie die zij krijgen over hun pensioen? Welke kennis hebben zij en hoeverre zijn zij zich bewust van hun eigen toekomstige pensioensituatie?

MWM2 helpt hierbij met het uitvoeren van Bereik- & Lezersonderzoek en middels het opzetten en beheren van Klantpanels en/of –communities. De pensioenfondsen waar MWM2 o.a. voor werkt zijn APG en PGGM. Om vraagstukken van opdrachtgevers in de pensioensector te beantwoorden, biedt MWM2 diverse oplossingen, waaronder:

  • Bereik- & lezersonderzoek
  • Klantpanels en/of –communities
  • Website onderzoek
  • Tevredenheids- en loyaliteitsonderzoek
  • Klantinformatie toetsen

Meer weten? Mail Floris Timmermans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel haar op 020 412 24 05.

 


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.