Not for Profit

Zorg

De zorgsector is met 1,2 miljoen werknemers veruit de grootste sector van Nederland. Toch kampt de zorgsector met een tekort aan personeel, een groeiende zorgvraag en teruglopende overheidsuitgaven. Het wordt voor zorgaanbieders dus steeds belangrijker om de dienstverlening te optimaliseren en de kwaliteit van het personeelsbestand op peil te houden.

MWM2 helpt hierbij o.a. door het uitvoeren van (continue) klanttevredenheidsonderzoeken, het opzetten van patiëntenpanels en het uitvoeren 360-graden feedback onderzoeken.

MWM2 bedient zowel zorgaanbieders (o.a. ziekenhuizen, klinieken, kinderopvang, mantelzorg, etc.), als kwaliteitsinstanties (keurmerken) en kennisinstituten. Opdrachtgevers waarvoor MWM2 o.a. werkt: Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, Meander Medisch Centrum, Winnock, Mezzo, ZKN en GGD Zuid Limburg. Om vraagstukken van opdrachtgevers in de zorgsector te beantwoorden, biedt MWM2 verschillende oplossingen, zoals:

  • CQi-metingen (Customer Quality Index)
  • (Continu) Klanttevredenheidsonderzoek
  • (P)ROMs-metingen (Patient Reported Outcome Measurements)
  • Patiëntenpanel
  • 360-graden feedback

Meer weten? Mail Tjerk Eilander, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel hem op 020 412 24 05.

 


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.