Telecom & Energy

Energy

Consumenten kiezen vaker voor duurzaam. Zonnepanelen, windmolens, groene stroom en elektrisch rijden vinden steeds meer aanhangers. Maar ook het isoleren van je huis, energiezuinige apparaten, slimme meters en efficiënte verwarmingssystemen zijn duurzame oplossingen waar steeds meer vraag naar ontstaat. De consument wil besparen, dit is goed voor het milieu én voor de portemonnee.

Om consumenten te informeren over duurzame oplossingen is het belangrijk dat communicatie hierover duidelijk en relevant is. MWM2 helpt organisaties in de energiebranche bij het luisteren naar hun klanten zodat zij weten waar men behoefte aan heeft. Op deze manier zijn organisaties beter in staat om hun aanbod te matchen met de klantbehoeftes. Opdrachtgevers waarvoor MWM2 o.a. werkt: DELTA, Essent, Powerhouse en Electrabel.

Om vraagstukken van opdrachtgevers in de Energiebranche te beantwoorden, biedt MWM2 een uitgebreid scala aan onderzoeksproducten:

Meer weten? Mail Karen den Besten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel haar op 020 412 24 05.

 


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.