Welkom 2

Nieuwe medewerkers bij MWM2

De afgelopen tijd is er een aantal nieuwe medewerkers gestart bij MWM2. Team Finance heeft zich versterkt met Koen van Schaik en Sven Akkerman. Bij Team Panel & Community zijn Kirsten van Keimpema, Joyce Hooghiemstra, Nienke Gulpers en Theodora van Boven het afgelopen kwartaal gestart. Stefan Hendriks is toegetreden tot het Team Not for Profit en Media, Lianne Keur is de nieuwe project assistente van Team Kwalitatief en Emmy de Visser heeft het Team Research Platform versterkt.

Sabine Clemens & Marjolein Eigenfeld

Twee nieuwe MWM2-medewerkers stellen we graag nader aan u voor. Het betreffen Sabine Clemens (teamleider Finance & Services) en Marjolein Eigenfeld (senior research consultant Team Kwalitatief).  

Sabine en Marjolein 4

 

 

 

 

 

Wat is je achtergrond?

Sabine: “Ik heb communicatiewetenschappen gestudeerd en ben nu al vijftien jaar werkzaam in marktonderzoek, waarbij ik zowel aan bureau- als klantzijde heb gewerkt”.

Marjolein: “Ik heb Master in sociologie en heb tien jaar ervaring als kwalitatief marktonderzoeksconsultant bij Motivaction.”

Wat behelst je functie bij MWM2?

Sabine: “Mijn primaire taak als teamleider bij Finance & Services is om ons team nog beter te laten functioneren door goed naar mijn medewerkers (en onze opdrachtgevers) te luisteren en hen te motiveren en te inspireren.”

Marjolein“Eén van mijn belangrijkste focusgebieden als senior consultant bij Team Kwalitatief zijn concepttesten; variërend van dienstverleningsconcepten tot communicatieconcepten. Daarnaast richt ik mij ook op onze agile-oplossingen voor opdrachtgevers, zoals Concept Scrum waarbij wij in slechts een week al kwalitatieve en kwantitatieve inzichten kunnen leveren.” 

Waarom wilde je graag voor MWM2 werken?

Sabine: “Ik had vanuit een andere functie al ervaring opgedaan met MWM2 en toen vond ik het bureau al positief opvallen door de flexibiliteit, het meedenken, het kritisch zijn op de juiste momenten en (zeker niet onbelangrijk) de leuke en enthousiaste mensen die er werken met passie voor het vak. Dat beeld is, sinds ik hier werk, alleen maar sterker geworden”.

Marjolein: “Allereerst vanwege het innovatieve karakter van MWM2. Daarnaast omdat ik al snel de indruk kreeg dat het Team Kwalitatief bestaat uit leuke, professionele en bevlogen collega’s. Die indruk is juist gebleken, want ik voel me enorm thuis binnen deze groeiende tak van MWM2”.  

Wat wil je graag toevoegen aan MWM2?

Sabine: “Ik wil graag een positieve bijdrage leveren aan het werkplezier van mijn collega’s en daarmee ook indirect bijdragen aan de klanttevredenheid van onze opdrachtgevers.

Marjolein: “Mijn ambitie is om (meer en vaker) doelgroepen bij onze onderzoeken betrekken die in de regel te boek staan als ‘moeilijk’ of ‘lastig bereikbaar’, zoals mensen met een niet-westerse-achtergrond of jongeren. Er zijn steeds meer manieren om deze groepen mee te laten doen met onderzoek, niet alleen op een locatie in focusgroepen of interviews, maar ook via Skype of WhatsApp. De ervaring die ik met deze doelgroepen heb zal zeker van toegevoegde waarde zijn voor MWM2 en haar opdrachtgevers”.

 

 

 

Govert MG 2754

Meer informatie

Govert van den Bos

g.vandenbos@mwm2.nl
×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws