Welkom Judith Kramer 2

Nieuwe Teammanager Research Panels

MWM2 heeft zich per 1 januari versterkt met Judith Kramer als  nieuwe Teammanager Research Panels. Judith Kramer is afkomstig van Totta Research waar zij eerst als algemeen Marktonderzoekster, en later als Productmanager Research Panels werkte. 

Opvolgster Melvin van Luit

In haar nieuwe functie zal Judith Kramer een deel van de taken van Melvin van Luit gaan overnemen die zich als MT-lid meer gaat bezig houden met algemeen management. Melvin van Luit is dan ook zeer blij met haar komst: “Met Judith hebben we een zeer ervaren marktonderzoekster aan ons kunnen binden. Zij kent het klappen van de zweep en bezit alle capaciteiten en competenties om samen met haar team onze positie als marktleider op het gebied van Research Panels te versterken en te vergroten. Daarbij wordt 2018 voor MWM2 een spannend jaar met de release van onze nieuwe panel- en communitysoftware, de sterke opkomst van medewerkerspanels en een grotere inzet van de MWM2 Research App”.  

Nieuwe uitdaging voor Judith

Ook Judith Kramer is verheugd om als Teammanager Research Panels bij MWM2 aan de slag te gaan:“Het ondernemende en innovatieve karakter van MWM2 spreekt mij erg aan. De overstap naar MWM2 is voor mij een mooie nieuwe uitdaging en ik kijk ernaar uit om samen met het team het maximale uit al onze panels te halen”.

MelvinVL MG 2783

Meer informatie

Melvin van Luit

m.vanluit@mwm2.nl
×

Panel & Community

Klanten denken graag mee met u mee om uw producten, diensten en communicatie beter te laten aansluiten op hun wensen. Door goed naar uw klanten te luisteren zorgt u voor verbinding en weet u precies wat er speelt bij uw doelgroep. Een ideaal instrument om te luisteren naar uw klanten is een eigen panel of community. MWM2 is marktleider op het gebied van Panels & Communities en weet hoe een Community of Panel moet worden opgezet en gemanaged, zodat een deelnemer zich verbonden voelt en er optimale inzichten worden gegenereerd.

Bekijk meer cases en nieuws over research panels en communities

Cases & Nieuws
×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws