website lancering

Leer meer over onze nieuwe site

MWM2 heeft een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe MWM2.nl website is volledig in eigen huis bedacht, ontwikkeld en vormgegeven en staat dus heel dicht op wie we zijn en wat we doen. Hieronder een aantal belangrijke wijzigingen:  

Login voor Research Platform

Gebruikers van ons Research Platform zullen even moeten wennen want de login is veranderd. U kunt inloggen door bovenin op de homepage op het slotje te klikken of door direct naar login.MWM2.nl te gaan. Al het nieuws en informatie over het Research Platform is nu te vinden op onze pagina technologie. Het Research Platform zelf is niet veranderd.

Producten heten nu methoden

Op onze nieuwe website staat een aantal nieuwe termen. Alle informatie die u voorheen kon vinden op onze pagina 'Producten' is nu te vinden op de pagina 'Methoden', waarin we uitleg geven over alle onderzoeksmethodieken die MWM2 kan inzetten om goed naar uw klanten te luisteren. Ook op onze pagina 'Domeinen' staat informatie over onze producten op het gebied van klantbeleving, communicatie & merk en product & innovatie. Cases, nieuws en iInformatie over ons medewerkersonderzoeken is te vinden op de pagina 'Domeinen'. 

Cases & Nieuws

De grootste verandering op onze nieuwe website zijn de cases en nieuwsitems. Op vrijwel iedere pagina staan relevante cases en nieuwsitems over het betreffende onderwerp. Op de pagina Cases & Nieuws kunt u alle cases en nieuwsitems bekijken. Daar kunt u ook onderwerpen selecteren waarover u meer cases en nieuws wilt bekijken. Bij iedere case of nieuwsbericht staan bovendien drie gerelateerde cases die wellicht voor u ook interessant kunnen zijn om te lezen. 

Evenementen & workshops

Nieuws over onze evenementen is te vinden op onze pagina 'Over MWM2' onder MWM2 Academy. Op MWM2 Academy kondigen we in- en externe evenementen aan, blikken we terug op evenementen en vertellen we meer over demonstraties en workshops die wij geven. 

We luisteren graag naar uw mening

Hoewel wij erg blij zijn met onze nieuwe website, realiseren wij ons als geen ander dat een nieuwe website nooit af is. Daarom horen we heel graag van u wat u van onze nieuwe website vindt en hoe wij deze eventueel nog kunnen verbeteren. We hopen u in ieder geval regelmatig terug te zien op MWM2.nl  

 

Danny MG 9743 zww

Meer informatie

Danny de Graaf

d.degraaf@mwm2.nl
×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws