Verzekeringssite.nl en MWM2 Connect

Verzekeringssite.nl heeft dagelijkse veel bezoekers op de website die verschillende processen doorlopen voor het aanvragen van informatie. Bezoekers van de website kunnen offertes aanvragen voor verzekeringsproducten om deze te vergelijken met hun huidige verzekering.

Het aanvragen van deze informatie gebeurt met hoge frequentie. Verzekeringssite.nl vindt het belangrijk om feedback te ontvangen over het aanvraagproces en de tevredenheid te meten.

Verzekeringssite maakt gebruik van MWM2 Connect om de grote datastroom automatisch te verwerken. Nadat een websitebezoeker een aanvraag heeft gedaan worden de gegevens van deze persoon middels MWM2 Connect automatisch in de database van MWM2 geladen. De bezoeker ontvangt binnen een dag een vragenlijst (MWM2 Survey). Deze data-uitwisseling wordt gefaciliteerd door een API koppeling. De API koppeling zorgt ervoor dat de databases van Verzekeringssite.nl en MWM2 met elkaar communiceren.

Wat levert MWM2 Connect Verzekeringssite.nl op?

  •          De vragenlijst wordt kort na het klantcontactmoment verzonden waardoor Verzekeringssite.nl dicht op de klantbeleving zit
  •           Verzekeringssite.nl is minder tijd kwijt omdat alle data automatisch wordt uitgewisseld

Verzekeringssite


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.