MWM2 Academy

De kracht van kennis delen

De MWM2 Academy is het opleidings- en kennisinstituut van MWM2. Binnen MWM2 Academy worden alle medewerkers doorlopend opgeleid en getraind. Onder andere op het gebied van onderzoeksmethodieken, ontwikkelingen op het vakgebied en technologische ontwikkelingen. MWM2 heeft meerdere specialisten, zij hebben kennis van specifieke onderzoekmethodes, technologische toepassingen of bijvoorbeeld een branche. De specialisten dragen hun kennis over op hun collega's. In sommige  gevallen maken wij gebruik van externe kennis.

De MWM2 Academy is niet alleen voor eigen medewerkers. MWM2 Academy organiseert regelmatig events, workshops en trainingen voor klanten en geïnteresseerden. Ook publiceert MWM2 over relevante onderwerpen en spreken medewerkers regelmatig op congressen.

Agenda MWM2 Academy


Seminars & workshops

MWM2 is aanwezig op het MIE 2018!

Trainingen & demo's

  • Demo MWM2 Panels & Communities
    Behandelt mogelijkheden met verschillende typen Panels en Communities van MWM2.


  • Demo MWM2 Research Platform
    Deze demobijeenkomst is een kennismaking met de mogelijkheden van het MWM2 Research Platform. Onderdelen van het MWM2 Research Platfom zijn: Survey, Dashboard, de Research App en Connect.


  • Training gebruikers MWM2 Survey
    Deze bijeenkomst behandelt de nieuwste functionaliteit van MWM2 Survey en de bijzondere functies. Deelname is voor gebruikers van MWM2 Survey.


Publicaties


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.