Panels in binnen- en buitenland

Soms beschikt een organisatie zelf niet over adressen of contactgegevens van de gewenste doelgroep voor een bepaald vraagstuk. Dan is het nodig om gebruik te maken van externe bestanden met potentiële respondenten.

MWM2 heeft in Nederland alleen al toegang tot meer dan 250.000 actieve leden van 'access panels', van consumenten tot zakelijke beslissers. MWM2 heeft ook toegang tot panels voor lastig te bereiken doelgroepen, waaronder business to business, jongeren en mensen met een hoog inkomen. MWM2 biedt middels partners ook toegang tot panels in alle Europese landen en de meeste landen daarbuiten.

Van deze respondenten is standaard een groot aantal recente gegevens en kenmerken beschikbaar, bijvoorbeeld op het gebied van: werkzaamheid, mediaconsumptie, woonsituatie, internetgebruik, mobiliteit, merkvoorkeuren, etc.

Voor het verkrijgen van de juiste steekproef werkt MWM2 met intelligente online selectieformulieren. De belangrijkste achtergrondvariabelen worden gecontroleerd. Hierdoor wordt gegarandeerd dat alleen de juiste respondenten aan het onderzoek deelnemen. Bovendien garanderen wij een korte doorlooptijd en klanten kunnen zelf meekijken via het online resultatendashboard.

"Voorstel binnen één werkdag"

Kenmerken MWM2 Accesspanelonderzoek:

  • Voorstel binnen een werkdag
  • Gegarandeerde, korte doorlooptijd
  • Altijd meekijken in onderzoek via online resultatendashboard
  • Kwalitatief hoogwaardige panels

Offerte aanvragen of meer informatie? Bel of mail Floris Timmermans op 020 -412 2405 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MO-panels


Deel ons

Volg ons

MWM2 Research Twitter MWM2 LinkedIn

Contact

020 412 2405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.