seminar cx v2 banner

Creëer een emotionele beleving

Beleving is de nieuwe werkelijkheid. Klantbehoeften worden steeds meer emotioneel gedreven in plaats van functioneel. Het creëren van een beleving is tegenwoordig noodzakelijk om je te onderscheiden als merk. Dit geldt niet alleen voor pretparken en retailers, maar ook voor verzekeraars en pensioenfondsen. Ook bij hen draait het allemaal om beleving.

Een middag vol inspiratie

Kom naar ons Klantbeleving Seminar en laat u inspireren door:
- APG: meer beleving met design thinking
- Hudson’s Bay: nieuw warenhuis creëert blijvende herinneringen
- DAS: financiële dienstverlener met oog voor emotie
- Efteling: ultiem belevingsmerk blijft verwonderen

Voor wie?

Dit seminar is relevant voor alle marktonderzoekers én marketeers die een beleving willen creëren.

Je bent van harte welkom

Wij verwelkomen je graag op 19 april (van ca. 13:30 – 17:30 uur) bij Poppodium P60 in Amstelveen. Geef je snel op door een e-mail te sturen naar:

Danny de Graaf

Na aanmelding krijg je het programma en routebeschrijving toegestuurd. 

Danny MG 9743 zww

Meer informatie

Danny de Graaf

d.degraaf@mwm2.nl
×

Klantbeleving

Door goed naar uw klanten te luisteren weet u precies wat er speelt bij uw doelgroep. Hierdoor worden uw producten en diensten beter afgestemd op de wensen van de klant. Dit leidt tot een optimale klantbeleving en trouwe klanten. MWM2 meet niet alleen tevredenheid, maar ook loyaliteit, NPS en CES waarbij gebruik wordt gemaakt gevalideerde analysemodellen en benchmarks. Wij hanteren diverse kwalitatieve en kwantitatieve technieken waaronder: interactieve workshops, klantsafari’s, focusgroepen en (online) dagboekonderzoek.

Bekijk meer cases en nieuws over klantbeleving

Cases & Nieuws
×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws
×

MWM2 Academy

De MWM2 Academy is het opleidings- en kennisinstituut van MWM2. Binnen MWM2 Academy worden onze medewerkers doorlopend opgeleid en getraind door MWM2’s specialisten die hun kennis overdragen op hun collega's.
De MWM2 Academy is er echter niet alleen voor onze eigen medewerkers. MWM2 Academy organiseert regelmatig seminars, workshops en trainingen voor klanten en geïnteresseerden.

Bekijk meer nieuws over MWM2 Academy

Cases & Nieuws