MicrosoftTeams image 46

Andy Hut nieuwe Managing Director

MWM2 benoemt Andy Hut als nieuwe Managing Director

AMSTERDAM, 2 februari 2023 - Andy Hut is aangesteld als nieuwe Managing Director van onderzoeksbureau MWM2. Voormalig Managing Director Govert van den Bos blijft actief voor MWM2 waar hij zich bezig gaat houden met het aanjagen van groei van de MWM2-groep waar ook de labels Hibou, Crowdtech en InnerVoice toe behoren.

MWM2 is de laatste jaren hard gegroeid en is in Nederland marktleider in online insight communities. Govert van den Bos, voormalig directeur van MWM2: “Na bijna twintig jaar is het tijd voor nieuwe energie en nieuwe inzichten. Ik ben zeer verheugd dat we er in zijn geslaagd om zo’n vaardige directeur te mogen verwelkomen. Andy is een zeer ervaren leider die onze branche ontzettend goed kent. Ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar veel successen gaan vieren.”

Schat aan ervaring

De nieuwe Managing Director Andy Hut heeft jarenlange ervaring in marktonderzoek. Hut is afkomstig van GfK Nederland, waar hij de afgelopen vijf jaar als Country Director leiding aan het bedrijf heeft gegeven. Ook voor Nielsen was hij in meerdere managementrollen actief. Met zijn aanstelling zet MWM2 weer een nieuwe stap op het gebied van groei en professionalisering.

Doelgroepen wél bereiken

Eén van de redenen voor Hut om in te stappen, is het innovatieve en technologische karakter van MWM2. Als voorbeeld noemt hij het nieuw ontwikkelde Gen Z panel. “Met het Gen Z panel weet MWM2 via WhatsApp wél jongere doelgroepen te bereiken. Dat is knap want het is een doelgroep die vooralsnog zeer lastig bij marktonderzoek te betrekken was. Deze methode is écht een kans voor bedrijven en organisaties,” vertelt Andy Hut. “Deze innovatieve en technologische kracht van MWM2 is cruciaal voor het ophalen van feedback bij verschillende doelgroepen.”

Overkoepelende orgaan: de MWM2-groep

De aanstelling van Andy Hut maakt de weg vrij voor Govert van den Bos om zich nu volledig te richten op het overkoepelende orgaan: de MWM2-groep waar naast MWM2 ook InnerVoice, Crowdtech en Hibou onder vallen. Ambitie is om de labels op zowel nationaal- als internationaal vlak groei te laten doormaken.

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Andy Hut

Andy Hut

Managing Director

a.hut@mwm2.nl

×

Klantbeleving

Door goed naar jouw klanten te luisteren weet je precies wat er speelt bij jouw doelgroep. Hierdoor worden jouw producten en diensten beter afgestemd op de wensen van de klant. Dit leidt tot een optimale klantbeleving en trouwe klanten. MWM2 meet niet alleen tevredenheid, maar ook loyaliteit, NPS en CES waarbij gebruik wordt gemaakt gevalideerde analysemodellen en benchmarks. Wij hanteren diverse kwalitatieve en kwantitatieve technieken waaronder: interactieve workshops, klantsafari’s, focusgroepen en (online) dagboekonderzoek.

Bekijk meer cases en nieuws over klantbeleving

Cases & Nieuws
×

Product & Innovatie

Om ideeën op te doen voor nieuwe producten moet je je eerst volledig onderdompelen in de belevingswereld van de doelgroep. De stem van de klant dient centraal te staan bij het creëren en optimaliseren van nieuwe ideeën & concepten, en bij het selecteren van de meest kansrijke proposities.
MWM2 geeft hier invulling aan met verfrissende, pragmatische en snelle (agile) onderzoeksmethoden, zoals 'Insights Engine', 'Idea Sprint' en 'Concept Scrum'

Cases & Nieuws
×

Kwantitatief Onderzoek

Sommige vraagstukken vragen om een cijfermatige, statistische onderbouwing. Kwantitatief onderzoek wordt ingezet bij vraagstukken die antwoorden nodig hebben in termen van hoeveelheid. De representativiteit en statistische betrouwbaarheid zijn daarbij van belang. Kwantitatief onderzoek bij MWM2 wordt doorgaans online uitgevoerd. MWM2 ontwikkelt relevante, visuele en vooral respondentvriendelijke vragenlijsten die gemakkelijk kunnen worden ingevuld door deelnemers op elk device.

Bekijk meer cases en nieuws over kwantitatief onderzoek

Cases & Nieuws
×

Communicatie & Merk

Marktonderzoek vormt de essentiële basis voor het bouwen van sterke merken. MWM2 biedt een breed scala aan oplossingen op het gebied van campagne- en merkonderzoek. Zo heeft MWM2 bijvoorbeeld de communicatietoets; een volledige pre-test die inzicht levert in boodschap overdracht, waardering, merk en effect. MWM2 heeft ook een eigen UX-lab waar applicaties en websites worden getest.

Bekijk meer cases en nieuws over communicatie en merk

Cases & Nieuws
×

Bedrijfsdata

Organisaties hebben in hun systemen (zoals in hun CRM) zelf vaak grote hoeveelheden waardevolle klantdata. Denk bijvoorbeeld aan data over het aankoopgedrag en productgebruik. MWM2 hanteert diverse analysetechnieken om deze data te gebruiken en te koppelen aan onderzoeksdata. Door deze bronnen te combineren kunt u beter inzichten verkrijgen in o.a. de loyaliteit van uw klant.

Bekijk meer cases en nieuws over company data

Cases & Nieuws
×

Panel & Community

Klanten denken graag mee met u mee om uw producten, diensten en communicatie beter te laten aansluiten op hun wensen. Door goed naar uw klanten te luisteren zorgt u voor verbinding en weet u precies wat er speelt bij uw doelgroep. Een ideaal instrument om te luisteren naar uw klanten is een eigen panel of community. MWM2 is marktleider op het gebied van Panels & Communities en weet hoe een Community of Panel moet worden opgezet en gemanaged, zodat een deelnemer zich verbonden voelt en er optimale inzichten worden gegenereerd.

Bekijk meer cases en nieuws over research panels en communities

Cases & Nieuws
×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws