visual videoscan 1920x481

Razendsnel inzichten in je video tegen geringe kosten

Of het nou gaat om een informatievideo, een pre-roll of een commercial; het testen van je video was nog nooit zo eenvoudig én goedkoop als nu. Want met de MWM2 Videoscan, dat gebruik maakt van speciaal voor ons ontwikkelde innovatieve technologie, testen we nu binnen drie dagen je online video. 

Hoe werkt het en wat krijg je?
We leggen je video voor aan 200 respondenten die op hun mobiel, tablet of pc de video bekijken en feedback geven. Daarna ontvang je van ons een overzichtelijk dashboard met daarin de belangrijkste inzichten op het gebied van o.a. boodschapoverdracht, duidelijkheid en relevantie. Bekijk onderstaande video waarin we precies uitleggen hoe het werkt en welke inzichten de Videoscan je geeft.

 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Saskia MG 2289

Saskia de Bruijn

Expert Communicatie Onderzoek

s.debruijn@mwm2.nl

020 369 9964

×

Communicatie & Merk

Marktonderzoek vormt de essentiële basis voor het bouwen van sterke merken. MWM2 biedt een breed scala aan oplossingen op het gebied van campagne- en merkonderzoek. Zo heeft MWM2 bijvoorbeeld de communicatietoets; een volledige pre-test die inzicht levert in boodschap overdracht, waardering, merk en effect. MWM2 heeft ook een eigen UX-lab waar applicaties en websites worden getest.

Bekijk meer cases en nieuws over communicatie en merk

Cases & Nieuws