50 Ervaar UX 2

Ervaar wat UX voor uw organisatie kan betekenen

Wat zijn de mogelijkheden van User Experience onderzoek voor mijn organisatie? Welke toegevoegde waarde biedt UX onderzoek ons, en hoe werkt het? Het zijn vragen die veel organisaties hebben. UX consultants van MWM2 geven daarom graag een demonstratie. Zo organiseerden wij onlangs een kennissessie voor Uitgeverij BSL in ons speciale UX Lab.

Kennissessie BSL

Tijdens de kennissessie voor circa 15 marketeers, managers en teamleiders van BSL werden diverse aspecten van UX onderzoek getoond. Speciale aandacht was er voor MWM2’s eye-tracking technologie. Aan de hand van 3 websites van BSL werden de mogelijkheden en resultaten van Eye-tracking interviews gedemonstreerd. De demonstratie zorgde naast enthousiaste reacties ook voor een beter beeld van de grote toegevoegde waarde van UX onderzoek onder de aanwezigen.

Lat ligt steeds hoger

Manon van de Schilde, UX specialist bij MWM2: “Het is voor organisaties erg belangrijk om hun digitale producten op continue basis te optimaliseren om bij te blijven met de snelle ontwikkelingen op de markt. De daadwerkelijke eindgebruiker legt de lat namelijk steeds hoger en UX onderzoek is nodig om te achterhalen wat de behoefte/ervaring is. Daarom organiseren we graag kennissessies voor bestaande en potentiele klanten.”

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd wat UX onderzoek voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Manon van de Schilde.

 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

×

UX-onderzoek

Het wordt steeds belangrijker om digitale producten op continue basis te optimaliseren en bij te blijven met de snelle ontwikkelingen op de markt. UX onderzoek is nodig om te achterhalen wat hun behoefte en ervaring is. MWM2 biedt uiteenlopende methoden en technieken om uw website en/of mobiele applicaties te onderzoeken. Wij werken met zowel kwantitatieve als kwalitatieve methoden en zien kansen voor vernieuwing in elke fase van het onderzoekstraject: van concept tot design, van prototype tot website die al live staat.

Bekijk meer cases en nieuws over UX-onderzoek

Cases & Nieuws