Derde Gazelle 2

Wederom Gazelle voor MWM2

Het Financiële Dagblad heeft MWM2 in 2015 voor het derde jaar op rij benoemd tot FD Gazellen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelgroeiende ondernemingen van Nederland. De prijs is een initiatief van Het Financiële Dagblad in samenwerking met Graydon en ABN AMRO.

Waardering

MWM2 is bijzonder trots op de FD Gazellen Award. Directeur Govert van den Bos: “De bestendige omzetgroei laat zien dat onze producenten en diensten gewaardeerd worden door opdrachtgevers. Naast dat we vorig jaar zijn uitgeroepen tot marktonderzoeksbureau van het jaar is dit een bijzonder mooie waardering voor ons werk. Uiteraard blijven we werken aan vernieuwende en praktische toepasbare onderzoeksproducten en -technieken zodat onze opdrachtgevers goed naar hun klanten kunnen blijven luisteren.”

 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Govert MG 2754

Govert van den Bos

Directeur

g.vandenbos@mwm2.nl

020 369 9933

×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws