64 Vierde FD Gazelle copy 3

Vierde FD Gazelle in vijf jaar

Voor de vierde keer in vijf jaar is Marktonderzoekbureau MWM2 een FD Gazelle. De FD Gazelle is een bekroning voor ondernemingen die over een periode van drie jaar een omzetgroei van tenminste 20% hebben gerealiseerd. Ook in 2013, 2014 en 2015 mocht MWM2 zich een FD Gazelle noemen. 

Select gezelschap

MWM2 is één van de circa 700 ondernemingen die dit jaar een FD Gazelle heeft gewonnen, “Maar er zullen een stuk minder bedrijven zijn die kunnen zeggen dat ze vier keer in vijf jaar een FD Gazelle zijn, laat staan in onze branche”, aldus een trotse directeur Govert van den Bos. “Hoe groter we worden, hoe lastiger het is om continu omzetgroei te realiseren. Toch slagen we er bijna ieder jaar in. Dat komt doordat we doorlopend investeren in (technologische) innovaties om te kunnen anticiperen op de snel veranderende samenleving. Ook investeren we in onze internationale tak Crowdtech dat vooralsnog in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk actief is”. 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Govert MG 2754

Govert van den Bos

Directeur

g.vandenbos@mwm2.nl

020 369 9933

×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws