Florius klantbeleving 2

Impact van imago & dienstverlening op NPS

Behoefte

Florius wil meebewegen met het leven van haar klanten. Daarom wil zij goed inzicht in de behoeften en de ervaringen die klanten hebben in hun contact met de organisatie. Voor Florius is het belangrijk om klantverwachtingen te overtreffen. Hiervoor zijn relevante, actionable klantinzichten nodig.

Aanpak

MWW2 heeft (sinds 2012) een doorlopend klantonderzoek opgezet dat Florius inzicht biedt in factoren die sterk van invloed zijn op loyaliteit, aanbevelingsgedrag en de keuze van een hypotheekverstrekker. De mate van aanbevelen en intentie om klant te blijven zijn namelijk van invloed op instroom en retentie.

Inzichten

Het onderzoek biedt inzicht in de klanttevredenheid en NPS onder klanten van Florius. Het laat zien wat de impact is van imago en diverse aspecten van de dienstverlening op NPS. Het leert Florius aan welke knoppen zij moet draaien om de loyaliteit te verhogen.

“Het Klant in Zicht onderzoek van MWM2 geeft ons inzicht in de manier waarop klanten hun relatie met Florius ervaren en de prioriteiten die we moeten stellen bij het verbeteren van onze dienstverlening. MWM2 is voor ons al jarenlang een deskundige, flexibele en prettige partner met wie we dit onderzoek uitvoeren en interpreteren.”, aldus Els Jongen van Florius.

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Sharon Veltman MWM2 kleur

Sharon Veltman

Senior Research Consultant

S.Veltman@mwm2.nl

06 151 90 994

×

Klantbeleving

Door goed naar jouw klanten te luisteren weet je precies wat er speelt bij jouw doelgroep. Hierdoor worden jouw producten en diensten beter afgestemd op de wensen van de klant. Dit leidt tot een optimale klantbeleving en trouwe klanten. MWM2 meet niet alleen tevredenheid, maar ook loyaliteit, NPS en CES waarbij gebruik wordt gemaakt gevalideerde analysemodellen en benchmarks. Wij hanteren diverse kwalitatieve en kwantitatieve technieken waaronder: interactieve workshops, klantsafari’s, focusgroepen en (online) dagboekonderzoek.

Bekijk meer cases en nieuws over klantbeleving

Cases & Nieuws
×

Communicatie & Merk

Marktonderzoek vormt de essentiële basis voor het bouwen van sterke merken. MWM2 biedt een breed scala aan oplossingen op het gebied van campagne- en merkonderzoek. Zo heeft MWM2 bijvoorbeeld de communicatietoets; een volledige pre-test die inzicht levert in boodschap overdracht, waardering, merk en effect. MWM2 heeft ook een eigen UX-lab waar applicaties en websites worden getest.

Bekijk meer cases en nieuws over communicatie en merk

Cases & Nieuws