28 Wederom gazellen 2

Voor de tweede keer FD Gazelle

In 2014 reikte het Financieele Dagblad de Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. MWM2 was één van hen. De De ranking werd bepaald over de omzetgroei van 2011, 2012 en 2013. MWM2 was ook al in 2013 een FD Gazelle. 

Trots

Govert van den Bos: "MWM2 is heel trots dat we in het jaar dat wij zijn uitgeroepen tot marktonderzoeksbureau van het jaar ook voor de tweede keer een FD Gazelle zijn. De bestendige omzetgroei in deze lastige economische tijd laat zien dat onze producten en diensten gewaardeerd worden door onze opdrachtgevers. Wij blijven werken aan innovatieve en praktische toepasbare onderzoeksproducten en technieken die het onze opdrachtgevers mogelijk maakt te luisteren naar hun klanten".

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Govert MG 2754

Govert van den Bos

Directeur

g.vandenbos@mwm2.nl

020 369 9933

×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws