Idea Sprint header

Dé versneller voor je innovatieproces

Op zoek naar een kick-start voor je innovatieproces? Met ‘MWM2 Idea Sprint’ zit je goed. In korte tijd komen we gezamenlijk tot een groot aantal gevalideerde nieuwe productideeën. Dit doen we in twee stappen.

Nieuwe ideeën genereren vanuit beschikbare klantinzichten

Wij geloven erin dat goede klantinzichten dé basis zijn voor een succesvolle ideeëngeneratie. Nieuwe producten of diensten moeten inspelen op relevante wensen en behoeften onder de doelgroep. Op basis van beschikbare klantinzichten organiseren wij een 'ideation sessie' met de opdrachtgever en/of met de doelgroep (co-creatie) om tot nieuwe productideeën te komen. Met verschillende opdrachten halen we de creativiteit in de deelnemers naar boven. Zo komen we in korte tijd tot een grote hoeveelheid nieuwe productideeën.

Snelle selectie van de meest kansrijke ideeën

Binnen 24 uur worden deze ideeën online getoetst onder de doelgroep. De ideeën met de hoogste ‘relevantiescore’ hebben de meeste potentie om uit te groeien tot succesvolle producten. Ideeën waar je direct mee verder kunt in de organisatie. 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Klaas

Klaas Kuipers

Expert Productinnovatie- & Agile-onderzoek

k.kuipers@mwm2.nl

020 412 2405

×

Product & Innovatie

Om ideeën op te doen voor nieuwe producten moet je je eerst volledig onderdompelen in de belevingswereld van de doelgroep. De stem van de klant dient centraal te staan bij het creëren en optimaliseren van nieuwe ideeën & concepten, en bij het selecteren van de meest kansrijke proposities.
MWM2 geeft hier invulling aan met verfrissende, pragmatische en snelle (agile) onderzoeksmethoden, zoals 'Insights Engine', 'Idea Sprint' en 'Concept Scrum'

Cases & Nieuws
×

Agile-onderzoek

MWM2 is dé onderzoekspartner voor organisaties die agile (willen) werken. MWM2 levert dynamisch, flexibel en razendsnel maatwerk voor al uw agile vraagstukken en klantvalidaties. Bekijk meer cases en nieuws over agile onderzoek.

Cases & Nieuws