Innovatie Seminar 2019 Website banner 1920x510 no text

Geef je nu op voor ons gratis seminar op 6 juni

Kom naar het gratis MWM2 Innovatie Seminar op 6 juni en laat je inspireren door boeiende cases van o.a KPN, ABN AMRO MeesPierson, Feenstra en TeamAlert. Geef je direct op via onderstaande link of kijk voor meer informatie op deze pagina. 

aanmelden

 

 • Voor wie? 
  voor iedere marktonderzoeker of marketeer die op enige wijze betrokken is bij vernieuwingstrajecten in communicatie, klantbeleving of producten & diensten.

 • Waar en wanneer?
  Het seminar vindt plaats op donderdag 6 juni (van ca. 13:30 - 17:00 uur) in P60 in Amstelveen en is gratis toegankelijk.

 • Wie komen er?
  Tim Ruesink, product owner customer experience van KPN over: 'hoe KPN de stem van de klant innovatief blijft inzetten in een sterk veranderende wereld'.
  Michiel Pennings, manager Marketing & Communications van Feenstra over: 'hoe je koploper in de energietransitie wordt en blijft. 
  Linde van Loenen, digital marketing manager bij ABN AMRO MeesPierson over: een vernieuwende website door klantfeedback in sprints.
  Lonneke Ziemerink, marketing communicatie manager bij TeamAlert over: hoe je van een segmentatie-onderzoek komt tot een geheel nieuwe werkwijze om jongeren positief te beïnvloeden.

Daarnaast krijgt u korte presentaties van MWM2-specialisten over video-onderzoek en agile-onderzoek bij innovatietrajecten. Het seminar wordt voorgezeten door Daan Nieber, presentator van o.a. de Keurigsdienst van Waarde en het KRO-NCRV-programma 'Eindelijk Thuis'.  

Kortom een veelzijdig programma waarin onderzoeksvormen als agile-onderzoek, kwalitatief-onderzoek, klantbelevingonderzoek, research panels en kwantitatief onderzoek aan bod komen. Geef u dus snel op via onderstaande link want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

 

aanmelden

Vragen of interesse? Ik vertel u graag meer

Danny MG 9743 zww

Danny de Graaf

Marketing & Communicatie

d.degraaf@mwm2.nl

020 369 9920

×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws
×

MWM2 Academy

De MWM2 Academy is het opleidings- en kennisinstituut van MWM2. Binnen MWM2 Academy worden onze medewerkers doorlopend opgeleid en getraind door MWM2’s specialisten die hun kennis overdragen op hun collega's.
De MWM2 Academy is er echter niet alleen voor onze eigen medewerkers. MWM2 Academy organiseert regelmatig seminars, workshops en trainingen voor klanten en geïnteresseerden.

Bekijk meer nieuws over MWM2 Academy

Cases & Nieuws