52 ISO 2

MWM2 behaalt ISO-20252 en ISO-27001

Marktonderzoeksbureau MWM2 heeft in 2017 het ISO-20252 en het ISO-27001 certificaat behaald. Hiermee voldoet MWM2 aan de wereldwijde standaard voor kwaliteitsmanagement van marktonderzoek en aan strenge eisen voor beveiliging van data.

Kwaliteitsgarantie

Het ISO-20252 certificaat garandeert de kwaliteit van de opzet en uitvoering van marktonderzoekprojecten. Het certificaat geeft klanten daarnaast de zekerheid dat alle facetten van zowel kwantitatief als kwalitatief marktonderzoek voldoen aan de hoge eisen van ISO met betrekking tot kwaliteit en transparantie.

Met het ISO-27001 certificaat voldoet MWM2 aan een hoge standaard hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie moet omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen.

 

Gestructureerd en zorgvuldig

Directeur Govert van den Bos: “Wij zijn heel trots op het behalen van beide ISO-certificaten. De snelheid waarmee we beide certificaten hebben behaald laat zien dat onze organisatie al heel gestructureerd en zorgvuldig op beide belangrijke onderdelen werkt. De ISO-certificering is een bevestiging van de verdere professionalisering van onze innovatieve, dynamische organisatie.”

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Melvin web IMG 3983

Melvin van Luit

Security Officer

m.vanluit@mwm2.nl

020 369 9917

×

Bedrijfsdata

Organisaties hebben in hun systemen (zoals in hun CRM) zelf vaak grote hoeveelheden waardevolle klantdata. Denk bijvoorbeeld aan data over het aankoopgedrag en productgebruik. MWM2 hanteert diverse analysetechnieken om deze data te gebruiken en te koppelen aan onderzoeksdata. Door deze bronnen te combineren kunt u beter inzichten verkrijgen in o.a. de loyaliteit van uw klant.

Bekijk meer cases en nieuws over company data

Cases & Nieuws
×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws