iso 27701 website banner 02

MWM2 ISO27701 gecertificeerd

MWM2, Crowdtech en InnerVoice ISO27701 gecertificeerd

Met de ISO27701-normering hanteren wij het hoogste niveau van privacybescherming en waarborgen een gedegen omgang met de persoonsgegevens van organisaties waarmee wij samenwerken. De maatregelen en procedures zijn vastgelegd in een Privacy Management Informatie Systeem (PIMS). Het certificaat is afgegeven door DEKRA, de vaste certificatiepartner voor ISO27001. Doordat de technologie van Crowdtech en de consultancy & services van MWM2 en InnerVoice binnen hetzelfde moederbedrijf vallen, wordt de privacy gewaarborgd voor de gehele dienstverleningsketen. Hierdoor is altijd bekend waar de data zich bevindt en wie daar toegang toe heeft.

Automatische functionaliteit bewaartermijn in surveys

Naast vele procedurele maatregelen die de consultants van de bedrijven hanteren om te voldoen aan deze ISO normering, zijn er ook diverse functies in de Crowdtech-technologie beschikbaar die een zorgvuldige omgang met de persoonsgegevens waarborgen.

Een voorbeeld hiervan is de recente toevoeging aan functionaliteit voor het standaard instellen van een bewaartermijn bij onderzoeken. De onderzoeker wordt al bij de start van een nieuw onderzoek gevraagd om de bewaartermijn voor de persoonsgegevens in te stellen. Hiermee wordt tijdige verwijdering van de persoonsgegevens gewaarborgd en blijft de bewaartermijn gehandhaafd.

Volgens de richtlijnen van de AVG

Melvin van Luit, functionaris gegevensbescherming van de MWM2-groep, over deze certificering: “We krijgen van onze opdrachtgevers steeds vaker de vraag of én hoe we kunnen aantonen dat we werken volgens de richtlijnen van de AVG. Ondanks onze ISO27001- en ISO20252-certificeringen blijkt het vaak lastig om dit op een eenduidige manier aan te tonen. Met een ISO27701 certificaat en het Statement of Applicability is dit in één overzicht helder. De technische maatregelen ondersteunen ons en onze gebruikers hierbij en maken de verwijdering van persoonsgegevens een natuurlijk onderdeel van het onderzoeksproces.”

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

MelvinVL MG 2783

Melvin van Luit

Operationeel Manager

m.vanluit@crowdtech.com

06 468 98 498

×

Bedrijfsdata

Organisaties hebben in hun systemen (zoals in hun CRM) zelf vaak grote hoeveelheden waardevolle klantdata. Denk bijvoorbeeld aan data over het aankoopgedrag en productgebruik. MWM2 hanteert diverse analysetechnieken om deze data te gebruiken en te koppelen aan onderzoeksdata. Door deze bronnen te combineren kunt u beter inzichten verkrijgen in o.a. de loyaliteit van uw klant.

Bekijk meer cases en nieuws over company data

Cases & Nieuws
×

Onderzoeksdata

MWM2 gebruikt de meest geavanceerde onderzoeksmethoden en -technieken om inzichten te verkrijgen. Wij genereren die data aan de hand van surveys en op basis van o.a. acces- & klantenpanels en communities. Om goede data te genereren stelt MWM2 de respondent centraal. Alles is er bij ons op gericht om de respondent een optimale beleving te presenteren: mobiel, intuïtief en visueel.

Bekijk meer cases en nieuws over research data

Cases & Nieuws
×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws