Smile MWM2 versie 2

Altijd werken met een smile

Heb je een academische opleiding op het gebied van bijvoorbeeld marketing, psychologie, sociologie of communicatiewetenschappen en overweeg je om in marktonderzoek te gaan werken? Overweeg dan MWM2: het leukste en snelstgroeiende marktonderzoeksbureau van Nederland.

Veel vacatures

Bij MWM2 hebben we altijd veel vacatures. Kijk maar eens op onze vacaturesite. Staat jouw baan er niet bij, maar denk je wel van toegevoegde waarde voor ons te kunnen zijn, stuur ons dan een open sollicitatie.

Werken met een smile

Werken bij MWM2 is niet alleen werken met veel vrijheid voor de mooiste opdrachtgevers, maar ook geweldige collega's en veel fun. Onze feestcommissie organiseert geweldige feesten, zoals ons recente kerstfeest in het thema van 1001 Nacht. Maar ook per team organiseren we leuke teamuitjes en hebben we borrels en sportwedstrijden. Kortom: werken bij MWM2 = werken met een smile.  

 

 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Govert MG 2754

Govert van den Bos

Directeur

g.vandenbos@mwm2.nl

020 369 9933

×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws
×

MWM2 Academy

De MWM2 Academy is het opleidings- en kennisinstituut van MWM2. Binnen MWM2 Academy worden onze medewerkers doorlopend opgeleid en getraind door MWM2’s specialisten die hun kennis overdragen op hun collega's.
De MWM2 Academy is er echter niet alleen voor onze eigen medewerkers. MWM2 Academy organiseert regelmatig seminars, workshops en trainingen voor klanten en geïnteresseerden.

Bekijk meer nieuws over MWM2 Academy

Cases & Nieuws