Nieuwe locatie

Maak kennis met onze nieuwe locatie

Na bijna 10 jaar met heel veel plezier op de Rijnsburgstraat te hebben gewerkt, verhuizen we per 1 september naar de Generaal Vetterstraat 82 in Amsterdam. We zijn ongelofelijk blij met deze toplocatie. Het is een prachtig pand in een inspirerende omgeving. De Schinkelbuurt is de belangrijkste creatieve en technologische hotspot in Amsterdam. Het pand delen wij met reclamebureau TBWA. Zowel MWM2 als haar drie dochterbedrijven, namelijk Crowdtech, InnerVoice en Hibou, verhuizen naar deze nieuwe plek.

Het nieuwe werken
De belangrijkste reden voor de verhuizing is dat we meer ruimte nodig hebben. Onze (internationale) activiteiten nemen toe en we voorzien de komende jaren ook groei voor alle onderdelen.

Bij de inrichting hebben we in kunnen spelen op de functie van het nieuwe werken. Dus hebben wij het kantoor zo ingericht dat het een locatie is die fungeert als een ontmoetingsplek voor collega’s en opdrachtgevers. Maar ook een locatie met plekken waar je kunt videobellen of rustig kunt werken, alleen of in een groep.

En natuurlijk beschikken we over de beste faciliteiten voor het verrichten van groepsdiscussies en UX-onderzoek, inclusief meekijkruimte voor de opdrachtgever.

Neem ook een kijkje
Wij kunnen begrijpen dat je nieuwsgierig bent geworden naar ons nieuwe onderkomen. Wij gaan het kantoor op een later moment feestelijk openen. Kun je niet wachten? Neem contact op met je vaste contactpersoon of stuur ons een mailtje op info@mwm2.nl.

Hieronder alvast een voorproefje van ons nog lege nieuwe kantoor:

Bekijk video

 

Tot ziens op onze nieuwe locatie namens alle MWM2'ers.

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Govert MG 2754

Govert van den Bos

Directeur

g.vandenbos@mwm2.nl

020 369 9933