51 MIE 2

Robbie rocks op het MIE'17

Op 1 & 2 februari 2017 vond in het Media Plaza in Utrecht het grootste Marketing & Insights Event (MIE) van het jaar plaats. Natuurlijk was MWM2 daar ook, en dit keer met een wel heel opvallende stand.

Hoe goed kunt u luisteren?

Het MIE is hét evenement waar de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van onder meer marketing, insights en onderzoek wordt gepresenteerd. In de stand van MWM2 draaide alles om luisteren. Bezoekers van de stand werden gevraagd om aandachtig naar een geluidsfragment te luisteren en daar een vraag over te beantwoorden. Goede luisteraars konden kaartjes winnen voor een concert van Robbie Williams. De opvallende stand van MWM2 trok veel publiek. In totaal 187 bezoekers mee aan de prijsvraag. 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws