Banner Sponsoring website new2

Sponsoring: de kracht van communicatie door associatie

MWM2’s marketing en communicatie manager Danny de Graaf was ruim 12 jaar internationaal sponsoring manager bij KLM. Hij stond aan de wieg van het KLM Open en heeft talloze sponsorships opgezet in de sport, kunst & cultuur en voor goede doelen. Hij is auteur van het boek “Sponsoring: hoe en waarom” en geeft workshops, gastcolleges en presentaties over sponsoring. Op donderdag 21 november kun jij bij zijn presentatie aanwezig zijn. 

Inkijkje in de wereld van sponsoring

In zijn presentatie “De kracht van communicatie door associatie” neemt Danny je mee door de geschiedenis van sponsoring. Hij vertelt je waarom bedrijven sponsoren en wat je ermee kunt bereiken. Aan de hand van talloze aansprekende cases en voorbeelden laat hij je zien wat de kracht is van sponsoring en geeft hij je een inkijkje in de bedragen die omgaan in sponsoring. Vanzelfsprekend komt ook onderzoek naar sponsoring aan bod en staat hij uitgebreid stil bij de activatie van sponsorships.

Voor wie en wanneer?

Deze onderhoudende en interactieve presentatie is een absolute aanrader voor iedereen die wel eens wat meer over sponsoring wil weten en/of gek is op sport. En neem dit keer ook zeker je (marketing) communicatie collega mee. 

Datum: donderdag 21 november
Tijd: van 15:30 uur tot 17:00 uur
Locatie: kantoor MWM2 op de Rijnsburgstraat 9 in Amsterdam

Geef je op door een e-mail te sturen naar d.degraaf@mwm2.nl en je hoort snel meer.

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Danny MG 9743 zww

Danny de Graaf

Marketing & Communicatie

d.degraaf@mwm2.nl

020 369 9920

×

MWM2 Academy

De MWM2 Academy is het opleidings- en kennisinstituut van MWM2. Binnen MWM2 Academy worden onze medewerkers doorlopend opgeleid en getraind door MWM2’s specialisten die hun kennis overdragen op hun collega's.
De MWM2 Academy is er echter niet alleen voor onze eigen medewerkers. MWM2 Academy organiseert regelmatig seminars, workshops en trainingen voor klanten en geïnteresseerden.

Bekijk meer nieuws over MWM2 Academy

Cases & Nieuws