59 Survey data 2

Vernieuwde MWM2 Survey genereert meer data

Dankzij een nieuwe update van MWM2 Survey kunt u nog meer data genereren vanuit uw onderzoek. Vanaf nu kunnen uw respondenten zich met hun e-mailadres aanmelden voor uw onderzoek.

De voordelen

De nieuwe feature van MWM2 Survey biedt een aantal grote voordelen:

Allereerst is het mogelijk meer data te genereren door nieuwe e-mailadressen te verzamelen. U hoeft dus niet in het bezit te zijn van een lijst met e-mailadressen.

Daarnaast kunt u specifieke doelgroepen selecteren op basis van de domeinnaam van het e-mailadres. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een B-to-B- of medewerkersonderzoek. Alleen respondenten die een e-mailadres gebruiken met een extensie van de door u geselecteerde bedrijven, kunnen zo meedoen aan het onderzoek.    

Hoe het werkt?

De respondent meldt zich aan met zijn/haar e-mailadres voor uw onderzoek. Bijvoorbeeld via uw website. Om er zeker van te zijn dat de eigenaar van het e-mailadres zich ook daadwerkelijk heeft aangemeld voor uw onderzoek, krijgt hij/zij per e-mail een bevestiging. Vervolgens kan de respondent aan het onderzoek deelnemen.

Demo

Ervaar zelf hoe eenvoudig en goed de nieuwe functie van MWM2 Survey werkt door de demo te bekijken op: https://q.mwm2.nl/bDiqbpSH_ESC8V5f_lsvew

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Joost Korse web

Joost Korse

j.korse@crowdtech.com

+31204120812

×

Crowdtech Technologie

MWM2’s technologie stelt organisaties in staat om nog beter, en op intuïtieve en veelzijdige manier te luisteren naar hun klanten. Het behelst zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Wij gebruiken niet alleen hoogwaardige technologie om data te verzamelen, te ordenen en te presenteren, maar ontwikkelen deze ook zelf. Ons team van specialisten is continu bezig met nieuwe innovaties en verbeterde toepassingen van onze eigen technologie.

Bekijk meer cases en nieuws over technologie

Cases & Nieuws