Header UX Refinement Check2

Snel & deskundig inzicht in de status van je website

Het digitale landschap ontwikkelt zich in rap tempo. Wat een paar jaar geleden 'state of the art' was, is soms nu al ouderwets. De consequentie hiervan is dat gebruikers van het internet ook steeds veeleisender worden. Om er achter te komen of je bestaande website (of app) nog steeds voldoet aan de toegenomen verwachtingen van je doelgroep heeft MWM2 de UX Scan ontwikkeld: een snel en deskundig onderzoek waarmee we inzichten in de status van jouw website achterhalen. 

Quote

Wat kun je verwachten?

Tijdens de 'UX Scan', gaan we gedurende een dagdeel samen met zes gebruikers je website (of mobiele applicatie) onder de loep nemen. Vooraf bepalen we samen met jou de focus en opzet van het onderzoek. We gebruiken geavanceerde eye tracking technologie en jij en je collega('s) kunnen in een aparte ruimte meekijken met het gehele onderzoek.

De MWM2 UX Scan zal o.a. antwoord geven op de volgende vragen:

  • Welke onderdelen van de site werken goed en welke niet? Wat is de reden hiervan en hoe kan het eventueel verbeterd worden?
  • Wat verwart, of wat veroorzaakt een negatieve ervaring tijdens het gebruik?
  • Welke quick wins kun je behalen op het gebied van content, navigatie en interactie?
  • Voldoet je website (of app) aan de verwachtingen en waarom (niet)?


Als toeschouwer zul je al veel leren van deze sessie. Bovendien krijg je kort na afloop van de UX Scan nog een korte rapportage van ons, met daarin de belangrijkste inzichten, conclusies en aanbevelingen. 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Manon MG 2371

Manon van de Schilde

Expert UX-onderzoek

m.vandeschilde@mwm2.nl

020 369 9966

×

UX-onderzoek

Het wordt steeds belangrijker om digitale producten op continue basis te optimaliseren en bij te blijven met de snelle ontwikkelingen op de markt. UX onderzoek is nodig om te achterhalen wat hun behoefte en ervaring is. MWM2 biedt uiteenlopende methoden en technieken om uw website en/of mobiele applicaties te onderzoeken. Wij werken met zowel kwantitatieve als kwalitatieve methoden en zien kansen voor vernieuwing in elke fase van het onderzoekstraject: van concept tot design, van prototype tot website die al live staat.

Bekijk meer cases en nieuws over UX-onderzoek

Cases & Nieuws