Header UX Refinement Check2

Snel & deskundig inzicht in de status van je website

Om er achter te komen of je bestaande website (of app) nog steeds voldoet aan de toegenomen verwachtingen van je doelgroep heeft MWM2 de UX Scan ontwikkeld:. Dit is een snel en deskundig onderzoek waarmee we inzichten in de status van jouw website achterhalen. En het mooie is: we kunnen je site met behulp van video-interviews nu ook (net zo goed) op afstand onderzoeken.

Quote

Wat kun je verwachten?

Tijdens de 'UX Scan' nemen we met een aantal gebruikers je website of mobiele applicatie onder de loep. Vooraf bepalen we met jou de focus en opzet van het onderzoek. Jij en je collega('s) kunnen online meekijken met het gehele onderzoek.

De MWM2 UX Scan zal o.a. antwoord geven op de volgende vragen:

  • Welke onderdelen van de site werken goed en welke niet? Wat is de reden hiervan en hoe kan het eventueel verbeterd worden?
  • Wat verwart, of wat veroorzaakt een negatieve ervaring tijdens het gebruik?
  • Welke quick wins kun je behalen op het gebied van content, navigatie en interactie?
  • Voldoet je website of app aan de verwachtingen en waarom (niet)?


Als toeschouwer zul je al veel leren van deze sessie. Bovendien krijg je kort na afloop van de UX Scan nog een korte rapportage van ons, met daarin de belangrijkste inzichten, conclusies en aanbevelingen. 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

×

UX-onderzoek

Het wordt steeds belangrijker om digitale producten op continue basis te optimaliseren en bij te blijven met de snelle ontwikkelingen op de markt. UX onderzoek is nodig om te achterhalen wat hun behoefte en ervaring is. MWM2 biedt uiteenlopende methoden en technieken om uw website en/of mobiele applicaties te onderzoeken. Wij werken met zowel kwantitatieve als kwalitatieve methoden en zien kansen voor vernieuwing in elke fase van het onderzoekstraject: van concept tot design, van prototype tot website die al live staat.

Bekijk meer cases en nieuws over UX-onderzoek

Cases & Nieuws