67 Nieuw beeld wow resize

Klanten willen een WOW-effect, leer meer over ons model

Goede producten of diensten zijn tegenwoordig niet meer voldoende. Consumenten worden steeds veeleisender. Klantgerichtheid alleen voldoet niet meer. Het levert te weinig onderscheid. Consumenten willen een ultieme klantbeleving. Een ‘WOW-effect', ofwel een emotionele belevenis.

Klantbeleving loont

Het creëren van ervaringen die de klant raakt is essentieel om als organisatie onderscheidend te zijn van de concurrentie. Investeren in klantbeleving leidt tot loyaliteit, innovatiekracht, betrokken medewerkers en word-of-mouth. Deze mix leidt vervolgens weer tot meer omzet en hogere winst. Klanten zijn immers bereid meer te betalen voor een ultieme beleving. Het creëren hiervan begint bij ECHT luisteren. Zowel naar klanten als naar medewerkers. Naar mensen. Mensen die gehoord en begrepen willen worden.

Van basis naar WOW

De basis van dienstverlening of product moet eerst in orde zijn voordat je verwachtingen kunt overtreffen. Het unieke WOW-model van MWM2 is dat het organisaties helpt bij het inzichtelijk maken van basis, key en wow factoren. Elke organisatie is uniek. Met het model weet een organisatie precies waarmee  het zich écht kan onderscheiden. 

Creëer een emotionele binding

Het MWM2 WOW model helpt bij het creëren van een emotionele binding. Het model berekent de impact van emoties op klantwaardering en laat zien hoe positieve emoties getriggerd kunnen worden bij klanten.
MWM2 past het WOW-model toe in diverse sectoren; waaronder de Financiële sector, Non Profit, Retail, Telecom en Energie.

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Tjerk MG 3421

Tjerk Eilander

Innovatiemanager

t.eilander@mwm2.nl

020 369 9912

×

Klantbeleving

Door goed naar uw klanten te luisteren weet u precies wat er speelt bij uw doelgroep. Hierdoor worden uw producten en diensten beter afgestemd op de wensen van de klant. Dit leidt tot een optimale klantbeleving en trouwe klanten. MWM2 meet niet alleen tevredenheid, maar ook loyaliteit, NPS en CES waarbij gebruik wordt gemaakt gevalideerde analysemodellen en benchmarks. Wij hanteren diverse kwalitatieve en kwantitatieve technieken waaronder: interactieve workshops, klantsafari’s, focusgroepen en (online) dagboekonderzoek.

Bekijk meer cases en nieuws over klantbeleving

Cases & Nieuws