crowdtechmwm2 header

Twee merken, één bedrijf met één missie

Op 1 juli gaat de technologietak van MWM2 verder onder de naam Crowdtech. Door het scheiden van onze consultancy en technologie kunnen we beide onderdelen meer aandacht geven. Dit alles met de filosofie: twee merken, één bedrijf met één missie.

Crowdtech: internationaal merk voor All-In-One Research Solution

Crowdtech is in 2013 door MWM2 opgezet als internationaal merk voor hoogwaardige, toegankelijke en betaalbare research software. Net als in Nederland biedt Crowdtech Internationaal de All-In-One Research solution waarmee organisaties zelf vrijwel iedere vorm van marktonderzoek kunnen opzetten en monitoren. Omdat onze ontwikkelaars zowel voor Nederlandse als internationale opdrachtgevers werken is het een logische stap om ook de Nederlandse technologie bij Crowdtech onder te brengen. Voor u als gebruiker van het Research Platform bieden ons internationale activiteiten het voordeel dat wij meer kunnen investeren in onze technologie.

Nieuwe website voor Crowdtech technologie

Met de naamswijziging van MWM2’s technologie naar Crowdtech lanceren wij ook op 1 juli een geheel nieuwe website. Op deze nieuwe website vindt u nu en straks veel meer informatie over al onze technologische innovaties. Ook krijgt u er tips over het gebruik van onze tools en kunt in cases leren van andere organisaties die Crowdtech’s technologie gebruikt hebben om te luisteren naar hun klanten.

Twee merken, één bedrijf met één missie

De naamswijziging van MWM2’s technologie heeft geen gevolgen voor uw relatie met MWM2. U blijft klant bij MWM2 en behoudt dezelfde service als die van ons gewend bent. Crowdtech is een 100% dochter van de MWM2 groep. Crowdtech en MWM2 zijn één bedrijf met één missie: uw organisatie te versterken door u te helpen om goed naar uw klanten te luisteren.

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Joost Korse web

Joost Korse

j.korse@crowdtech.com

+31204120812

×

Crowdtech Technologie

MWM2’s technologie stelt organisaties in staat om nog beter, en op intuïtieve en veelzijdige manier te luisteren naar hun klanten. Het behelst zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Wij gebruiken niet alleen hoogwaardige technologie om data te verzamelen, te ordenen en te presenteren, maar ontwikkelen deze ook zelf. Ons team van specialisten is continu bezig met nieuwe innovaties en verbeterde toepassingen van onze eigen technologie.

Bekijk meer cases en nieuws over technologie

Cases & Nieuws
×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws