WhatsappSurvey banner6

Maak kennis met onze WhatsApp Survey

MWM2 lanceert een nieuwe, innovatieve methode voor onderzoek: WhatsApp Survey! Hiermee kun je onderzoek met de chatfunctie via WhatsApp uitvoeren. Lees hieronder wat de voordelen zijn en hoe je dit kan inzetten.

Aansluiten bij de belevingswereld van je doelgroep

Door de razendsnelle adoptie van nieuwe communicatietechnologieën, veranderen ook onze communicatiebehoeften. Hierdoor zijn steeds meer doelgroepen lastiger te vinden en te bereiken voor onderzoek. Een probleem waar we allemaal tegenaanlopen. Via WhatsApp Survey benader je hen op een nieuwe, verfrissende manier in een omgeving die zij dagelijks gebruiken. Hierdoor sluit je beter aan op de natuurlijke belevingswereld.

Haal rijkere inzichten boven water met WhatsApp Survey

WhatsApp biedt vele extra mogelijkheden. Zo kan je respondenten vragen real time foto's, video's en geluidsopnames te maken. Dit wordt meteen worden omgezet in bruikbare data door de software. Het grootste voordeel hiervan is, dit zijn allemaal opties waar de gebruikers al mee bekend zijn!

Nieuwsgierig geworden? Je kan het nu meteen zelf uitproberen door de QR-code hieronder te scannen! Of als je dit leest op je smartphone, klik dan op deze link.

MicrosoftTeams image 14

 

 

 

 

Veel interessante toepassingen

WhatsApp Survey is op vele manieren toe te passen binnen marktonderzoek, bijvoorbeeld voor:

  • Het meten van ervaringen (denk aan reviews of customer journeys)
  • Kwantitatieve enquêtes met kwalitatieve componenten
  • Onderzoek binnen agile projecten
  • Onderzoek onder jongeren
  • Doormeten van klantprocessen en -contactmomenten (touchpoints)
  • Mystery shopping
  • Productoptimalisatie


Zo zijn er nog veel meer toepassingen te bedenken waarvoor WhatsApp Survey interessant is. Wil je hierover sparren, een demonstatie zien of direct een project uitvoeren? Laat je contactgegevens achter of neem contact met me op (appen kan ook!).

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Tjerk MG 3421

Tjerk Eilander

Innovatiemanager

t.eilander@mwm2.nl

020 369 9912 of 06 4689 8501

×

Klantbeleving

Door goed naar jouw klanten te luisteren weet je precies wat er speelt bij jouw doelgroep. Hierdoor worden jouw producten en diensten beter afgestemd op de wensen van de klant. Dit leidt tot een optimale klantbeleving en trouwe klanten. MWM2 meet niet alleen tevredenheid, maar ook loyaliteit, NPS en CES waarbij gebruik wordt gemaakt gevalideerde analysemodellen en benchmarks. Wij hanteren diverse kwalitatieve en kwantitatieve technieken waaronder: interactieve workshops, klantsafari’s, focusgroepen en (online) dagboekonderzoek.

Bekijk meer cases en nieuws over klantbeleving

Cases & Nieuws
×

Product & Innovatie

Om ideeën op te doen voor nieuwe producten moet je je eerst volledig onderdompelen in de belevingswereld van de doelgroep. De stem van de klant dient centraal te staan bij het creëren en optimaliseren van nieuwe ideeën & concepten, en bij het selecteren van de meest kansrijke proposities.
MWM2 geeft hier invulling aan met verfrissende, pragmatische en snelle (agile) onderzoeksmethoden, zoals 'Insights Engine', 'Idea Sprint' en 'Concept Scrum'

Cases & Nieuws
×

Kwantitatief Onderzoek

Sommige vraagstukken vragen om een cijfermatige, statistische onderbouwing. Kwantitatief onderzoek wordt ingezet bij vraagstukken die antwoorden nodig hebben in termen van hoeveelheid. De representativiteit en statistische betrouwbaarheid zijn daarbij van belang. Kwantitatief onderzoek bij MWM2 wordt doorgaans online uitgevoerd. MWM2 ontwikkelt relevante, visuele en vooral respondentvriendelijke vragenlijsten die gemakkelijk kunnen worden ingevuld door deelnemers op elk device.

Bekijk meer cases en nieuws over kwantitatief onderzoek

Cases & Nieuws