lay outs banner

Nieuwe lay-outs maken uw survey professioneler & leuker

MWM2 heeft, in navolging van mobiel, ook voor desktop/tablet nieuwe Survey lay-out types ontwikkeld. Zo wordt het voor uw respondent nog leuker om een vragenlijst in te vullen. Bovendien oogt de nieuwe styling een stuk professioneler.

Heeft u behoefte aan een nieuwe, frisse uitstraling? Dan kunnen wij één van onderstaande types in uw huisstijl implementeren. Bovendien kunt u vanaf vandaag één van de standaard MWM2 lay-outs selecteren in uw Survey applicatie.

Type desktop lay-outs

De volgende drie type lay-outs zijn ontwikkeld:

  • Een ‘schermvullende lay-out’, met voortgangsbalk onderin;
  • Een ‘achtergrond lay-out’, waarbij de voortgangsbalk meebeweegt met de vraagteksten;
  • Een ‘afbeelding upload lay-out’. Bij selectie van deze lay-out kan een eigen header worden geüpload.

Navigatie door de vragenlijst

Uw respondent kan door de vragenlijst navigeren door op pijlen in de voortgangsbalk te klikken óf op ‘terug’ en ‘verder’ teksten. U bepaalt waar uw voorkeur naar uit gaat. Uiteraard worden de ‘terug’ en ‘verder’ teksten bij selectie van een andere taal in Survey direct vertaald.

Andere ontwikkelingen

Net zoals bij de nieuwe mobiele lay-outs, zijn de desktop/tablet lay-outs visueel verbeterd op o.a. de volgende vlakken:

  • Afstand tussen vraag en antwoord is verkleind
  • Afstand tussen verschillende vragen is verkleind (bij meerdere vragen op één pagina)
  • Radio-buttons en checkboxes zijn vergroot

Uw desktop lay-out in een nieuw jasje

Wilt u uw eigen lay-out vernieuwen? Standaard kunt u kiezen uit één van bovenstaande lay-out types. MWM2 zal bij de ontwikkeling van uw lay-out rekening houden met uw huisstijlelementen zoals uw kleuren, lettertypes en afbeelding(en). Denk bij het laatste aan uw logo in de header of een eigen achtergrond(kleur) of afbeelding.

Indien uw voorkeur uitgaat naar een geheel ander type lay-out, dan kunnen wij conform jullie aangeleverde design een high-end lay-out ontwikkelen. Onze designer kan de nieuwe lay-out uiteraard ook voor u ontwerpen.

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Joost Korse web

Joost Korse

j.korse@crowdtech.com

+31204120812

×

Kwantitatief Onderzoek

Sommige vraagstukken vragen om een cijfermatige, statistische onderbouwing. Kwantitatief onderzoek wordt ingezet bij vraagstukken die antwoorden nodig hebben in termen van hoeveelheid. De representativiteit en statistische betrouwbaarheid zijn daarbij van belang. Kwantitatief onderzoek bij MWM2 wordt doorgaans online uitgevoerd. MWM2 ontwikkelt relevante, visuele en vooral respondentvriendelijke vragenlijsten die gemakkelijk kunnen worden ingevuld door deelnemers op elk device.

Bekijk meer cases en nieuws over kwantitatief onderzoek

Cases & Nieuws
×

Crowdtech Technologie

MWM2’s technologie stelt organisaties in staat om nog beter, en op intuïtieve en veelzijdige manier te luisteren naar hun klanten. Het behelst zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Wij gebruiken niet alleen hoogwaardige technologie om data te verzamelen, te ordenen en te presenteren, maar ontwikkelen deze ook zelf. Ons team van specialisten is continu bezig met nieuwe innovaties en verbeterde toepassingen van onze eigen technologie.

Bekijk meer cases en nieuws over technologie

Cases & Nieuws