05 NS KPIs 2

Hoe NS haar kpi's continu monitort

Behoefte

NS wil haar belangrijkste KPI’s zoals klantbeleving, reisinformatie en klantervaring op de stations onder reizigers monitoren. 

Aanpak

De meting wordt uitgevoerd onder het NS panel met bijna 100.000 leden. Dagelijks wordt een sample panelleden uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek dat MWM2 voor NS heeft opgezet. De steekproef is altijd identiek op verschillende variabelen zoals reisfrequentie en leeftijd, waardoor vergelijking in de tijd mogelijk is. 

Inzichten

Door continue monitoring van haar KPI’s heeft NS uitstekend inzicht in de ontwikkeling hiervan in de tijd. NS kan bij ongewenste ontwikkelingen nu in een vroeg stadium actie ondernemen. Panelleden worden ook maar eenmaal per kwartaal bevraagd voor deze onderzoeken, waardoor er voldoende mogelijkheden over blijven om hen voor andere onderzoeksvragen en –opdrachten te benaderen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het testen van WIFI in de trein en het delen van hun ervaringen hierover.

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Judith

Judith Kramer

Teammanager Research Panels

j.kramer@mwm2.nl

020 412 2405

×

Klantbeleving

Door goed naar jouw klanten te luisteren weet je precies wat er speelt bij jouw doelgroep. Hierdoor worden jouw producten en diensten beter afgestemd op de wensen van de klant. Dit leidt tot een optimale klantbeleving en trouwe klanten. MWM2 meet niet alleen tevredenheid, maar ook loyaliteit, NPS en CES waarbij gebruik wordt gemaakt gevalideerde analysemodellen en benchmarks. Wij hanteren diverse kwalitatieve en kwantitatieve technieken waaronder: interactieve workshops, klantsafari’s, focusgroepen en (online) dagboekonderzoek.

Bekijk meer cases en nieuws over klantbeleving

Cases & Nieuws
×

Panel & Community

Klanten denken graag mee met u mee om uw producten, diensten en communicatie beter te laten aansluiten op hun wensen. Door goed naar uw klanten te luisteren zorgt u voor verbinding en weet u precies wat er speelt bij uw doelgroep. Een ideaal instrument om te luisteren naar uw klanten is een eigen panel of community. MWM2 is marktleider op het gebied van Panels & Communities en weet hoe een Community of Panel moet worden opgezet en gemanaged, zodat een deelnemer zich verbonden voelt en er optimale inzichten worden gegenereerd.

Bekijk meer cases en nieuws over research panels en communities

Cases & Nieuws