MWM2 september 2019 website headers 1920x500px v1 dashboard

Maak kennis met ons nieuwe, visuele online dashboard

Online dashboards zijn niet meer weg te denken uit het huidige landschap van marktonderzoek. Veel organisaties meten continu of periodiek hoe het ervoor staat met bijvoorbeeld hun NPS, klanttevredenheid, merk en medewerkerstevredenheid. Logisch dat je dan ook continu inzicht wilt hebben in deze KPI’s. Hiervoor wordt vaak een (online) dashboard gebruikt. Een handig instrument.

De waarde van een goed dashboard

We zien echter dat deze dashboards in de praktijk steeds meer verworden zijn tot een tool waar je zo nu en dan ter kennisgeving inkijkt. Ze worden niet actionable ingezet, en dat is zonde. Want een dashboard levert juist heel veel interessante inzichten op; vaak ook nog kort op het moment. Hierdoor helpt het om snel tactische en strategische beslissingen te nemen over mogelijke (verbeter)acties.

Maak kennis met ons nieuwe online dashboard

Vol trots presenteren wij een demo van ons nieuwe online dashboard. Deze hebben wij ontwikkeld voor onze fictieve opdrachtgever Dick van Hout, eigenaar van de restaurantketen ‘Van Hout Restaurant’. Hij is vader van 3 jonge kinderen en heeft een flinke hypotheek. Na jaren in loondienst besloot hij een aantal jaar geleden om voor zichzelf te beginnen. Een spannende beslissing met grote financiële gevolgen als het mis gaat. Er is Dick van Hout dus nogal wat aan gelegen om er een succes van te maken en in de gaten te houden hoe klanten zijn restaurants ervaren. Daarom is Dick begonnen met het structureel verzamelen van feedback en reviews van klanten. 

Dus kom kennismaken met Dick van Hout en ontdek o.a. hoe hij dankzij zijn dashboard vroegtijdig issues met de bediening in de vestiging in Den Haag opspoorde.


Screenshot demo MWM2 Dashboard

Bekijk hier de demo 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Tjerk MG 3421

Tjerk Eilander

Innovatiemanager

t.eilander@mwm2.nl

020 369 9912 of 06 4689 8501

×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws
×

Dashboards

Dashboards geven betekenis aan data. Het geeft antwoord op fundamentele vragen die essentieel zijn om datagedreven besluiten te nemen.

Cases & Nieuws