header ouders en onderwijs

Luisteren leidt tot betere dienstverlening

Behoefte

Ouders & Onderwijs is een informatiepunt waar ouders met vragen over onderwijs of de school van hun kind terecht kunnen. Ook behartigen ze de belangen van deze ouders in het landelijke onderwijsveld. Stichting Opvoeden.nl biedt informatie aan ouders over de opvoeding van hun kind. 
Om hun dienstverlening te kunnen verbeteren en beter in te kunnen spelen op de behoefte van ouders, willen Ouders & Onderwijs en Stichting Opvoeden.nl meer en gestructureerde inzichten in de onderwerpen die leven onder ouders.

Aanpak

MWM2 adviseerde Ouders & Onderwijs en Stichting Opvoeden.nl een panel op te zetten met gemotiveerde ouders die kunnen fungeren als klankbord en raad van advies. Deelnemers aan het panel worden aan de hand van actuele onderwerpen ondervraagd naar hun ervaringen en informatiebehoeften. Ook kunnen panelleden hun mening geven over filmpjes over opvoeden en actuele onderwerpen als de lerarensalarissen.

Inzichten

Uit panelonderzoeken kwam onder andere naar voren dat ouders meer behoefte hebben aan diepgang in de informatievoorziening en nog meer hun mening of ervaringen willen delen. Beide organisatie kunnen op basis van deze waardevolle inzichten hun dienstverlening verbeteren en aanpassen. Klik hier voor meer informatie over de resultaten van het onderzoek. 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Judith

Judith Kramer

Teammanager Research Panels

j.kramer@mwm2.nl

020 412 2405

×

Communicatie & Merk

Marktonderzoek vormt de essentiële basis voor het bouwen van sterke merken. MWM2 biedt een breed scala aan oplossingen op het gebied van campagne- en merkonderzoek. Zo heeft MWM2 bijvoorbeeld de communicatietoets; een volledige pre-test die inzicht levert in boodschap overdracht, waardering, merk en effect. MWM2 heeft ook een eigen UX-lab waar applicaties en websites worden getest.

Bekijk meer cases en nieuws over communicatie en merk

Cases & Nieuws
×

Panel & Community

Klanten denken graag mee met u mee om uw producten, diensten en communicatie beter te laten aansluiten op hun wensen. Door goed naar uw klanten te luisteren zorgt u voor verbinding en weet u precies wat er speelt bij uw doelgroep. Een ideaal instrument om te luisteren naar uw klanten is een eigen panel of community. MWM2 is marktleider op het gebied van Panels & Communities en weet hoe een Community of Panel moet worden opgezet en gemanaged, zodat een deelnemer zich verbonden voelt en er optimale inzichten worden gegenereerd.

Bekijk meer cases en nieuws over research panels en communities

Cases & Nieuws