header seminar

Geef u op voor ons Panel & Community Seminar op 1 -11

Op donderdag 1 november organiseert MWM2 in Poppodium P60 in Amstelveen een boeiend, interactief en vooral heel concreet seminar over het effect van luisteren via een panel of community. Gastsprekers van Qmusic, Ministerie van OCW, Nationale Vereniging de Zonnebloem en Centraal Beheer komen vertellen over de concrete resultaten die zij met hun panel en/of community hebben behaald.


Wees erbij op 1 november

U kunt bij dit gratis seminar aanwezig zijn door u nu op te geven via onderstaande aanmeldknop. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen. Het seminar begint donderdag 1 november om 13:15 uur en is rond 17:00 uur afgelopen, waarna afsluitend een borrel zal plaatsvinden.


aanmelden

 

Wat kunt u verwachten?

  • Een boeiend programma met interessante gastsprekers van zeer verschillende toonaangevende organisaties;
  • Het laatste nieuws over MWM2 Panels & Communities 
  • Volop netwerkmogelijkheden met vakgenoten in het gezellige P60 Café
  • Uitstekende voorzieningen en parkeergelegenheden in Amstelveen, dat tevens prima met openbaar vervoer bereikbaar is. 
  • Een leuke attentie ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van MWM2.


Meer informatie?

Wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact op met Danny de Graaf, Marketing Communicatie Manager bij MWM2.  Tot ziens & horen op 1 november!

Danny MG 9743 zww

Meer informatie

Danny de Graaf

d.degraaf@mwm2.nl
×

Panel & Community

Klanten denken graag mee met u mee om uw producten, diensten en communicatie beter te laten aansluiten op hun wensen. Door goed naar uw klanten te luisteren zorgt u voor verbinding en weet u precies wat er speelt bij uw doelgroep. Een ideaal instrument om te luisteren naar uw klanten is een eigen panel of community. MWM2 is marktleider op het gebied van Panels & Communities en weet hoe een Community of Panel moet worden opgezet en gemanaged, zodat een deelnemer zich verbonden voelt en er optimale inzichten worden gegenereerd.

Bekijk meer cases en nieuws over research panels en communities

Cases & Nieuws
×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws