Banner afbeelding website 1920x512

MWM2 Academy di 14 november: wat speelt er bij Gen Z?

Wil je weten wat Gen Z denkt? Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in WhatsApp Survey?

Op dinsdag 14 november organiseren we een nieuwe MWM2 Academy, waarin Ellen Magermans, medeoprichtster van het Gen Z-panel, geïnterviewd wordt door Ikrame Azaaj, senior kwalitatief onderzoeker. Ellen neemt ons mee door het oprichtingsproces en deelt waardevolle inzichten over de mening van Gen Z over onderwerpen als greenwashing, de toekomst van bankieren en nog veel meer!

Heb je een vraag voor Gen Z?

Daarnaast nog iets heel belangrijks: heb je een prangende vraag voor ons Gen Z-panel? Dit is je kans om die te stellen. We leggen deze vraag aan het panel voor en bespreken de resultaten tijdens het webinar. Let op: stel jouw vraag vóór maandag 30 oktober en stuur je vraag snel in want we kunnen maar een paar vragen in het webinar behandelen.

Datum: dinsdag 14 november

Tijd: 9:30 - 10:00 uur

Waar: online

Meld je gelijk aan!

 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Ellen Magermans kleur2

Ellen Magermans

Research Consultant

e.magermans@mwm2.nl

×

MWM2 Academy

De MWM2 Academy is het opleidings- en kennisinstituut van MWM2. Binnen MWM2 Academy worden onze medewerkers doorlopend opgeleid en getraind door MWM2’s specialisten die hun kennis overdragen op hun collega's.
De MWM2 Academy is er echter niet alleen voor onze eigen medewerkers. MWM2 Academy organiseert regelmatig seminars, workshops en trainingen voor klanten en geïnteresseerden.

Bekijk meer nieuws over MWM2 Academy

Cases & Nieuws