Header Qmusic

Qmusic-video over 'Het Geluid' getest met Videotoets

Ook Qmusic maakt gebruik van de MWM2 Videotoets. Zo heeft het radiostation de Videotoets ingezet om hun tv-commercial over het spannendste radiospel van Nederland te testen. In onderstaand filmpje kunt u zien hoe dat in zijn werk ging. 

Geïntegreerd in panelonderzoek 

Qmusic integreerde de Videotoets in hun panelonderzoek onder 400 respondenten. Tijdens het onderzoek konden zij duimpjes plaatsen en commentaar geven. In onderstaande video ziet u hoe de resultaten per seconde van de video binnenkwamen bij de onderzoekers van Qmusic.

Te zien is dat er aanvankelijk eerst duimpjes naar beneden geplaatst worden omdat men het eng of spannend vindt (zet u het geluid maar aan), maar zodra de clou in beeld komt volgt er een grote piek met positieve reacties. Maak ook gebruik van de Videotoets

De MWM2 Videotoets is een laagdrempelige en innovatieve onderzoeksmethode om snel online video's te testen. Maak ook gebruik van de Videotoets en neem vandaag nog op met Saskia de Bruijn om te horen hoe wij ook voor uw organisatie met de MWM2 Videotoets u meer inzichten kunnen geven over de communicatiekracht, effect en waardering van uw video. Of bekijk hier onze korte video waarin we uitleggen hoe het werkt.   

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Saskia MG 2289

Saskia de Bruijn

Expert Communicatie Onderzoek

s.debruijn@mwm2.nl

020 369 9964

×

Communicatie & Merk

Marktonderzoek vormt de essentiële basis voor het bouwen van sterke merken. MWM2 biedt een breed scala aan oplossingen op het gebied van campagne- en merkonderzoek. Zo heeft MWM2 bijvoorbeeld de communicatietoets; een volledige pre-test die inzicht levert in boodschap overdracht, waardering, merk en effect. MWM2 heeft ook een eigen UX-lab waar applicaties en websites worden getest.

Bekijk meer cases en nieuws over communicatie en merk

Cases & Nieuws